De Ouders Natuurlijk Beurs, 10 jarig bestaan!

De Ouders Natuurlijk beurs is al 10 jaar dé beurs voor (toekomstige) ouders. Op de beurs leer je meer over de behoeften van jouw kind en doe je inspiratie op om van een huis echt een thuis te maken. Met meer dan 100 stands is de beurs relaxed, gemoedelijk, inspirerend en bovenal kindvriendelijk!

Grote verloting

10 jaar is natuurlijk wel een feestje waard! Daarom vind er zaterdag 15 juni om 15.30 uur een grote verloting plaats! Standhouders en bedrijven die de beurs een warm hart toedragen hebben fijne producten beschikbaar gesteld. Hoe gaat de verloting is zijn werk? Heel simpel! Je kunt zaterdag 15 juni tot 15.00 uur een lootje afhalen bij de informatiebalie. Het nummer op je lootje is je kans op een mooie prijs.

Vera van Natur-El stelt een paar Noorse sokken naar keuze beschikbaar voor de verloting!

Musetta van Musjes Kinderwinkel stelt twee mooie producten beschikbaar:

Kromkommer snijfruit en groente speelset

Zo’n 10% van het groente en fruit wordt verspilt omdat het niet mooi genoeg is, terwijl er met de smaak niets mis is. Dat is toch krom? Kromkommer gelooft dat al het groente en fruit, krom of recht, evenveel smaaktalent heeft. Als we met elkaar kromme groente en fruit omarmen, belanden ze voortaan op ons bord en niet in de afvalbak. Het is daarvoor belangrijk dat zoveel mogelijk mensen fan worden van kromme groente en fruit. En daar kun je niet jong genoeg mee beginnen.

Met deze kromme groente en fruit speelset maken kinderen op jonge leeftijd al spelend kennis met de schoonheid van krom. Sluit je aan bij de Krommunity en maak samen met ons van krom het nieuwe recht!

Twisted jam

Te groot, te klein, te krom of gewoonweg te lelijk voor de verkoop. Veel groente en fruit belandt daardoor in de afvalbak, terwijl een kromme paprika net zo lekker smaakt als een rechte. Dat goed voedsel weggaat is natuurlijk te twisted voor woorden! En door te betalen voor onze grondstoffen proberen wij de gehele keten te verduurzamen. Get Twisted en wordt onderdeel van de oplossing in plaats van het probleem! Ambachtelijk, spannend, lekker, duurzaam en passend op een vegan boterham of bij een vegan snackplate als dip!

Marianne van Indewikkels.nl stelt een oorwikkelsetje beschikbaar.

Het setje bestaat uit een oorwikkel en heilwolle. Dit combineer je met ui en dat werkt dan als een natuurlijk antibioticum. Wil je meer leren over de toepassing? Dan kun je tijdens de beurs bij de kraam terecht of bij één van de twee workshops.

Zie jij jouw kindje al in zo’n prachtig biologisch wollen fleecejasje van Engel? Dit is beschikbaar gesteld door Wendie van Schaapje schaapje.

Omdat de Ouders Natuurlijk beurs 10 jaar bestaat (en wij van Schaapje schaapje… al net zolang meedoen!) kun je dit petrol jasje in de verloting winnen.

Het is gemaakt van volledig biologisch merinowollen fleece van GOTS-kwaliteit.

Een perfect jasje voor elke dag met de capuchon en de mooie houten knoopjes.

Alles uit duurzame en hernieuwbare materialen en natuurlijk diervriendelijk gewonnen.

Dit babyjasje vind ik echt heel mooi om je kindje in te omhullen en het petrol-kleurtje kan voor meiden en jongens!

Onze leverancier Engel bestaat inmiddels al 85 jaar en je kunt hun rompertjes, broekjes, mutsjes en alles wat je voor jouw kindje (en voor jezelf!) nodig hebt al sinds 1996 bij mijn webshop vinden.

Daphne van Meer voor Kinderen stelt een mooie lotusbloem van Grimm’s beschikbaar.

Het speelgoed van Grimm’s is veelzijdig en zorgt voor veel speelplezier tijdens de kinderjaren. Het minimalistische, kenmerkende uitstraling van het merk geeft het speelgoed een bijzondere charme. ‘Hoe minder details, hoe meer ruimte voor de eigen verbeelding.’ Het speelgoed wordt met de hand in vrolijke kleuren beschilderd. Al het hout dat verwerkt is in het speelgoed komt uit Europa en de verfstoffen voldoen aan alle eisen normen voor veilig kinderspeelgoed.

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.