Activiteiten

N

Genoeg te doen

Ook voor kinderen is er deze dag voldoende te beleven. Het hotel ligt in de bossen op de Veluwe. Het hotel zelf beschikt over 10 hectare grond waar kinderen zich lekker kunnen uitleven en er zijn twee speelplekken. En als je het hotel uitloopt sta je in het bos.

Maar er is deze dag meer:

—-

Kijk, luister, kleur mee en geniet met Klankkleur!

Liedjes over kamelen, padden, gekleurde ballen, de zon en nog veel meer leuks. Klankkleur speelt zelfgeschreven, akoestische liedjes voor kinderen van 0 tot 100  jaar. Geïnspireerd door de muziek kun je op grote kartonnen vellen tekenen wat er in je opkomt. Niets moet, alles is goed! Ben je erbij?

Klankkleur bestaat uit:
Ron Bakker: zang/kazoo/percussie
Ben Tijsma: gitaar/ukelele/setar/achtergrondzang
Sabine Koomen: percussie/achtergrondzang

Klankkleur speelt om 14.00 uur en om 15.30 uur.

www.facebook.com/Klankkleur

—-

Gebaar je met ons mee?
Kleine kinderen willen graag van alles aan jou vertellen. Praten lukt nog niet, hoe kunnen ze er dan voor zorgen dat je hen begrijpt? Door middel van gebarentaal.

De motoriek van de handjes is al op hele jonge leeftijd (vanaf 6 maanden) ontwikkelt, terwijl de fijne motoriek, waar het praten onder valt, pas veel later komt. Door je gesproken taal te ondersteunen met gebaren geef je je kind als baby al de mogelijkheid om met jou te communiceren. Handig, én leuk!

Tijdens de beurs kun je meedoen aan een actief programma voor ouders én kinderen. De docente van Baby- en kindergebaar (www.babygebaar.nl) gaat spelenderwijs met jullie gebaren oefenen. Samen gaan jullie boekjes lezen en liedjes zingen. Zo leren jullie een heleboel gebaren en kunnen jullie elkaar heel veel vertellen. Stilzitten is uitgesloten bij deze vrolijke workshop die uiteraard in het aansluit bij de komende winterse feest periode.

 
De Olie Mama
Bag-again
Jouw advertentie hier?
ikgeefborstvoeding.nl
Olifant en Muis
Dalalou Natural Birth
Paladijn Internet & Communicatie
InnerJewels
Vrij Natuurlijk
PR-bureau De Perswinkel
Wildling Shoes
 

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.