Activiteiten

N

Genoeg te doen

Ook voor kinderen is er deze dag voldoende te beleven. Het hotel ligt in de bossen op de Veluwe. Het hotel zelf beschikt over 10 hectare grond waar kinderen zich lekker kunnen uitleven en er zijn twee speelplekken. En als je het hotel uitloopt sta je in het bos.

Maar er is deze dag meer. Er zal een ruimte zijn waar kinderen even lekker tot rust kunnen komen en kunnen kleuren en knutselen. Overige activiteiten worden aankomende maanden hier vermeld.

Voetgymnastiek

Kom naar de bus van Leguano Schoenen buiten in de tuin voor voetgymnastiek voor kinderen vanaf 3 jaar

Voetgymnastiek is gericht op het verbeteren van de conditie, bewegelijkheid en controle van de voetspieren. Veel kinderen hebben tijdens de groei last van platvoeten, o-benen of knik-knieën. Veelal lossen deze problemen zich vanzelf op als ze ouder worden. In sommige gevallen kunnen ze zonder behandeling verergeren. Het doen van voetoefeningen traint de mobiliteit van de voeten en biedt preventie tegen schade van een slechte houding. Bij Voetgymnastiek voor kinderen moeten oefeningen vooral leuk zijn. De oefeningen zullen we individueel en als groep gaan doen.

Doel
 versterken van de voetspieren
 trainen voor de mobiliteit van de voeten
 bevorderen van een betere lichaamshouding
 preventie van houding schade
 bevorderen van sociaal gedrag

Om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur begint de gymnastiek. Vooraf inschrijven bij de stand van Leguano, buiten in de tuin.

 

Burgemeester van Buiten

Zwieren, zwaaien, snuffelen en knutselen. Het gaat weer een dolle boel worden bij de Burgemeester. Deze zomereditie moet je even een andere afslag nemen, want wij zijn te vinden op een nieuw plekje. Bij de grote eik is jouw achtertuinavonturier iets beter beschermd tegen het fijne voorjaarszonnetje, Zo kunnen zij lekker blijven spelen en kunnen zij o.a. komen slingeren in de bandenschommels.

Komen jullie ontdekken wat we nog meer voor snode plannen hebben? Tot ziens bij de Ouders Natuurlijk Beurs!

Kangatraining

Kom je kijken (en voel je vrij om mee doen!) bij de Kangatraining demo? Kangatraining is de ideale postnatale training met fitness en danselementen die lief is voor je lichaam. Het is veilig en gezellig met je kindje in de draagzak of draagdoek. De focus ligt op het herstel van jouw postnatale lichaam. Tijdens de demo geven we je een leuke impressie van deze fijne workout! www.kangatraining.nl

De demo wordt buiten gegeven van 12.15 – 12.45 uur.

Wobbel Playground

Ook deze keer is iedereen weer welkom om tussen 10.00 en 17.00 op de Wobbel te stappen!

Kom je spelen met de Starter, Original, Pro, XL en 360?!

In de middag mogen alle papa’s zich verzamelen want met Vaderdag voor de deur is het om 14.00 uur tijd voor een speciale papa-kind mini workshop!

We eindigen de dag met een Sample Sale.

www.wobbelyoga.com & www.wobbel.eu

 

 
Paladijn Internet & Communicatie
PR-bureau De Perswinkel
Bag-again
Jouw advertentie hier?
Biowinkel4you
Nom Nom Kids Nederland
Vrij Natuurlijk
Dalalou Natural Birth
ikgeefborstvoeding.nl
 

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.