Activiteiten

N

Genoeg te doen

Ook voor kinderen is er deze dag voldoende te beleven. Het hotel ligt in de bossen op de Veluwe. Het hotel zelf beschikt over 10 hectare grond waar kinderen zich lekker kunnen uitleven en er zijn twee speelplekken. En als je het hotel uitloopt sta je in het bos.

Maar er is deze dag meer. Er zal een ruimte zijn waar kinderen even lekker tot rust kunnen komen en kunnen kleuren en knutselen. Overige activiteiten worden aankomende maanden hier vermeld.

Voetgymnastiek

Kom naar de bus van Leguano Schoenen buiten in de tuin voor voetgymnastiek voor kinderen vanaf 3 jaar

Voetgymnastiek is gericht op het verbeteren van de conditie, bewegelijkheid en controle van de voetspieren. Veel kinderen hebben tijdens de groei last van platvoeten, o-benen of knik-knieën. Veelal lossen deze problemen zich vanzelf op als ze ouder worden. In sommige gevallen kunnen ze zonder behandeling verergeren. Het doen van voetoefeningen traint de mobiliteit van de voeten en biedt preventie tegen schade van een slechte houding. Bij Voetgymnastiek voor kinderen moeten oefeningen vooral leuk zijn. De oefeningen zullen we individueel en als groep gaan doen.

Doel
 versterken van de voetspieren
 trainen voor de mobiliteit van de voeten
 bevorderen van een betere lichaamshouding
 preventie van houding schade
 bevorderen van sociaal gedrag

 
Jouw advertentie hier?
Paladijn Internet & Communicatie
PR-bureau De Perswinkel
ikgeefborstvoeding.nl
Dalalou Natural Birth
Nom Nom Kids Nederland
Vrij Natuurlijk
Hip & Groen
Ditha Bonita
 

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.