Adverteren

Advertentiemogelijkheden

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om op onze website te adverteren. Er kan een advertentie geplaatst worden op de algemene homepage, de homepage van de voorjaars-editie, op de homepage van de winter-editie, op een subpagina van de voorjaars-editie en/of op een subpagina van de winter-editie.

Doelgroep & Visie
De doelgroep van de Ouders Natuurlijk! Beurs zijn zwangeren en gezinnen die zich interesseren voor het natuurlijk ouderschap, duurzaamheid en natuurlijke producten.

Het bedrijf dat wil adverteren moet passen bij de visie van de beurs. De organisatie kan besluiten om adverteerders te weigeren omdat zij niet voldoen aan deze visie.

Afmetingen
De advertentieblokken zijn 125 x 125 pixels. Aanleveren graag in .jpg formaat. De advertentie kan gemaild worden naar: info@oudersnatuurlijk.nl

Kosten
Het is mogelijk om een advertentie op de website te plaatsen voor de duur van zes maanden of de duur van 12 maanden. De kosten voor zes maanden adverteren zijn € 125,00 excl btw en de kosten voor twaalf maanden adverteren zijn € 225,00 excl btw.

Betaling
Nadat wij de advertentie ontvangen hebben zullen wij een factuur mailen met het verschuldigde bedrag.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en gelden voor de duur van zes maanden of één jaar. De advertentie zal geplaatst worden zodra de betaling voldaan is en zal automatisch aflopen op dezelfde datum zes maanden of één jaar later.

Er zal geen restitutie plaatsvinden mocht de adverteerder de advertentie om welke reden dan ook binnen zes maanden of een jaar verwijderd willen hebben.

Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

 
Dalalou Natural Birth
ikgeefborstvoeding.nl
Hip & Groen
Paladijn Internet & Communicatie
Nom Nom Kids Nederland
PR-bureau De Perswinkel
Ditha Bonita
Vrij Natuurlijk
Biowinkel4you
Bag-again
Jouw advertentie hier?
 

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.