Adverteren

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om op onze website te adverteren. Er kan een advertentie geplaatst worden op de algemene homepage, de homepage van de voorjaars-editie, op de homepage van de winter-editie, op een subpagina van de voorjaars-editie en/of op een subpagina van de winter-editie.

Doelgroep & Visie
De doelgroep van de Ouders Natuurlijk! Beurs zijn zwangeren en gezinnen die zich interesseren voor het natuurlijk ouderschap, duurzaamheid en natuurlijke producten.

Het bedrijf dat wil adverteren moet passen bij de visie van de beurs. De organisatie kan besluiten om adverteerders te weigeren omdat zij niet voldoen aan deze visie.

Afmetingen
De advertentieblokken zijn 125 x 125 pixels. Aanleveren graag in .jpg formaat. De advertentie kan gemaild worden naar: info@oudersnatuurlijk.nl

Kosten voor een advertentie voor de duur van één jaar
Adverteren op de algemene homepage 200 euro per jaar excl btw
Adverteren op de homepage van de voorjaars-editie 175 euro per jaar excl btw
Adverteren op de homepage van de winter-editie 175 euro per jaar excl btw

Kosten voor een advertentie voor de duur van zes maanden
Adverteren op de algemene homepage 125 euro per zes maanden excl btw
Adverteren op de homepage van de voorjaars-editie 100 euro per jaar excl btw
Adverteren op de homepage van de winter-editie 100 euro per jaar excl btw

Betaling

Nadat wij de advertentie ontvangen hebben zullen wij een factuur mailen met het verschuldigde bedrag.

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en gelden voor de duur van zes maanden of één jaar. De advertentie zal geplaatst worden zodra de betaling voldaan is en zal automatisch aflopen op dezelfde datum zes maanden of één jaar later.

Er zal geen restitutie plaatsvinden mocht de adverteerder de advertentie om welke reden dan ook binnen zes maanden of een jaar verwijderd willen hebben.

Klik op de afbeelding voor een groter formaat.