Binnen Ayurveda, de traditionele geneeswijze van India, worden nieuwe moeders gedurende 40 dagen ontzorgt en ondersteunt, zodat de moeder de tijd en ruimte heeft om goed te kunnen herstellen van de zwangerschap en de bevalling. Het Indiase gezegde “de eerste 40 dagen beïnvloeden de volgende 40 jaar van je leven”, zegt genoeg over hoeveel belang er aan deze periode gehecht wordt.

Na de geboorte van mijn kinderen heb ik mogen ervaren hoe fijn, eenvoudig en diepgaand deze zorg is. Ik gun dit iedere vrouw. Het is daarom mijn passie om (nieuwe) moeders te omringen met liefdevolle zorg en aandacht door het geven van o.a. massages, het bereiden van speciale snacks, theeën en maaltijden en het geven van adviezen.

Tijdens mijn lezing vertel ik waarom de eerste 40 dagen na de bevalling zo belangrijk zijn, hoe je je kan voorbereiden op deze tijd en wat Ayurveda voor jou als pas bevallen moeder kan betekenen. Ik sta ook op de beurs. Heb je vragen of wil je meer weten, kom gerust langs.

Lieve groet,
Marjan

Ben je alvast nieuwsgierig, neem een kijkje op mijn website: www.ayurvedavoormoederenbaby.nl.

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.