door Jeroen de Jong – De Praktijkvader

Opnieuw verzorgt Jeroen de Jong van De Praktijkvader op de Ouders Natuurlijk Beurs een workshop die alleen voor mannen toegankelijk is. Op zijn originele, verrassende, energieke en uitdagende manier zal hij met de aanwezige (aanstaande) vaders kijken naar wat betrokken, authentiek en zelfverzekerd vaderschap is en hoe je dat in de praktijk brengt.

In de workshop kom je erachter hoe je vanuit je eigen kracht en waarheid het vaderschap invult, zonder dat je je afhankelijk maakt van de mening van je partner, professionals, je ouders of vrienden. En zo krijg je meteen praktische handvatten om je vaderschap met meer plezier en ontspanning in te vullen.

Jeroen de Jong geeft sinds 2013 vanuit de Praktijkvader verschillende succesvolle trainingen voor mannen die hun kinderen de beste vader gunnen. Vele honderden mannen deden mee met de Vadervuur-training of volgden het online programma ‘De Vaderchallenge’. Jeroen schrijft over betrokken vaderschap voor Kiind Magazine en interviewt bekende professionals voor de Praktijkvader Podcast. Voor zijn werk met vaders ontving Jeroen in 2016 de Nationale Vaderdagtrofee.

Meer info op: www.praktijkvader.nl

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.