Na de enthousiaste reacties van vorige keer, komen Marieke en Anouk van More than Mom weer een leuke workshop geven met als titel: De drukke decembermaand: help, ik ben er ook nog!

Het is het hele jaar door al een uitdaging: goed voor jezelf zorgen in de hectiek van deze levensfase met kinderen, werk, je relatie, familie en je sociale leven. In de decembermaand is het vaak extra druk en hectisch. Je wordt vaak volledig geleefd en aan het eind van de kerstvakantie ben je gevloerd. Kerstdiners, surprises en ouderhulp op de school van je kinderen, je familie met allerlei verwachtingen over het vieren van Sint en Kerst, het vieren van Oud en Nieuw, het entertainen van vaak zeer vermoeide kinderen in de kerstvakantie, en ga zo maar door.

Doe je wat anderen van je verwachten of wat je zelf het leukst vindt? Wat is het beste voor jou en je gezin? Vind je het lastig om nee te zeggen en grenzen te stellen? Om je eigen plan te trekken? Levert deze drukke tijd je vaak veel stress op?

Dan is deze inspirerende workshop iets voor jou. Een workshop waar je écht even jezelf mag zijn, waar je in alle rust even stilstaat bij hoe het met je gaat en bij wat voor jou belangrijk is in de aanloop naar de drukke decembermaand. We gaan aan de slag met ontspanning, oefeningen en ervaringen delen.

We hopen je te zien!

www.morethanmom.nl

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.