Maak jij je al een poosje zorgen om de (heftige) emoties, het gedrag, de houding, het spel, de lichamelijke klachten (zonder medische redenen), de ontwikkelingsproblemen, die je kind laat zien? Stoei je met vragen of dilemma’s over je kind?

De relatie met je kind kan een worsteling zijn. Je wordt geraakt waar niemand jou zo kan raken, zowel aangenaam als onaangenaam. Wij weten dat we als ouders kwetsbaar zijn.

Herkenbaar voor je?

Wat jij al weet, is dat jullie onderling enorm verbonden zijn.

Wist je dat:
* je kind jou wil helpen?
* je kind je kan verrassen met zijn boodschap?
* de verbinding magisch kan zijn en je kind jouw helpt je geluk te vinden?

Kinderen spreken ‘van nature’ een andere taal.

Tijdens deze korte workshop word je geïnformeerd en geïnspireerd over deze andere taal en ga je zelf snuffelen aan de methode van PresentChild®. Het zorgt ervoor dat je met een andere bril naar je kind kijkt, waardoor je meer rust, vertrouwen, plezier, harmonie en geluk ervaart binnen de relatie met je kind. Jij kunt je kind (nog) beter begeleiden, doordat je meer begrip hebt voor je kind.

Ben je bereid om het cadeau van je kind te ontvangen? Bied jij je kind graag het beste en ben jij de ouder die je kind ziet en hoort? Kortom, ben jij er graag voor je kind?

Zowel onze kinderen als mijn leerlingen hebben me voor uitdagingen geplaatst. Door open te staan voor hun boodschap, was ik in staat om de uitdagingen aan te gaan en een gezonde en gelukkige relatie te bevorderen. De onderlinge relatie met hen zorgt ervoor dat ik van kinderen leer wat het leven inhoudt, terwijl ik hen leer over het leven. Een waardevolle reis, die ik een ieder gun.

Mijn naam is Lisa Groot, kindertolk en coach van Groot Geluk Kindercoaching. Ik ben gelukkig getrouwd en samen hebben we twee tienermeiden. Jarenlang heb ik gewerkt als leraar in het basisonderwijs en sinds 2018 werk ik volledig aan mijn onderneming, waarbij ik ouders en professionals begeleid om zelf hun kind te begeleiden naar meer geluk.

Spreekt dit je aan en ben je benieuwd wat je kind je wilt vertellen? Voel je vrij om een bezoek te brengen aan de korte workshop die ik hierover geef.

Ik verwelkom je graag,
Lisa Groot

www.grootgelukkindercoaching.nl

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.