Je ervaart boosheid, verdriet of frustratie en merkt dat je deze opkropt. Of je schiet onverwachts uit je vel tegen je kind of partner.

Hoe ga je liefdevol om met je emoties en hoe kun je ze de ruimte geven om er te zijn en ook weer weg te ebben zonder dat dit resulteert in ongewenst en onbewuste patronen van gedrag? Middels deze mini workshop ga ik je kennis laten maken met de techniek om opgekropte emoties weer vrij te laten stromen op een veilige en liefdevolle manier. Zo creëer je ruimte en lichtheid in je dagelijkse leven en kun je beter omgaan met tegenslagen en struggles die je als moeder ervaart. Ik hoop je te ontmoeten, tot dan. Warme groet, Stéphanie

Deze workshop wordt gegeven door Stéphanie van ZenMama. Zij is mama Coach, trainster in Meditatie en Mindfulness en moeder van twee. Zij heeft ZenMama opgericht om moeders de mogelijkheid te geven om vanuit huis de positieve effecten van Meditatie en Mindfulness te ervaren en technieken zoals o.a. zelfreflectie toe te kunnen passen. Dit geeft inzicht in ongewenste en onbewuste patronen van gedrag en geeft handvatten hoe deze te doorbreken. Hoe leef je meer in het nu en kun je opvoeden met aandacht zijn onderwerpen die aan bod komen.

Het is een unieke combinatie van online lessen (werkboek, video’s en theorie) en live online groepslessen in Meditatie en Mindfulness. Stéphanie geeft daarnaast persoonlijke begeleiding aan moeders op locatie of online. Meer informatie vind je op www.zenmama.nl of kom naar onze stand in de Gelderlandzaal.

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.