Door Jacqueline de Groot. PhD. Luisterkindwerker en ontwikkelaar spirituele opvoeding bij Anders Luisteren.

Steeds meer ouders vinden de weg naar een Luisterkindwerker. Ze willen weten wat er écht in hun kind leeft. Waar het behoefte aan heeft en hoe problemen opgelost kunnen worden. Ze willen hun kind beter begrijpen. Met de Luisterkindmethode luister je op een andere, intuïtieve, manier én op afstand naar een kind. Wat je dan hoort is advies op maat, aangeleverd door het kind zelf. Inmiddels zijn er al duizenden kinderen en hun ouders mee geholpen.

Intuïtief luisteren in de dagelijkse omgang met kinderen is een stuk moeilijker. Intuïtie wordt makkelijk overschreeuwd door (onbewuste) oordelen en overtuigingen. Dat maakt je doof voor de innerlijke stem van je kind, weet ik uit ervaring als adoptiemoeder. En dan kun je niet zomaar weten wat wijsheid is.

Middels bewustwording en oefening kun je intuïtiever voor de innerlijke stem van je kind worden. In deze lezing leg ik uit wat belangrijk is om te weten, en wat je concreet kunt doen. Mijn missie is om (aanstaande) ouders te motiveren en te inspireren om de opvoedkunstenaar in zichzelf tot bloei te laten komen. Dan kun je als ouder wonderen verrichten, werkelijk waar!

Tijdens de beurs loop ik rond. Duidelijk herkenbaar met een Anders Luisteren T-shirt. Heb je vragen? Schiet me gerust aan. Ik help je graag op weg.

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.