Kinderopvang

N

12.00 - 16.00 uur in de Wolfhezezaal

Hallo lieve mensen!

Op de Ouders Natuurlijk beurs zullen wij de opvang voor de kinderen verzorgen, daarom willen we ons graag even voorstellen.

We hopen u te mogen ontmoeten op de ON beurs. De kinderopvang is van 12.00 – 16.00 uur in de Wolfhezezaal.

Je kunt gratis gebruik maken van de kinderopvang, dit wordt je aangeboden door de beursorganisatie.

Tot gauw!
Arriënne en Angelique

N

Arriënne Denayère

Ik ben Arriënne Denayère, 37 jaar en moeder van 4 kinderen in de leeftijd van 17, 15, 6 en 4 jaar. De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt op een antroposofische dagbesteding voor kinderen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Wat ik hier vooral geleerd heb is denken vanuit alles wat mogelijk is en dat het leven bestaat uit oplossingen, niet uit problemen. Kinderen zijn onze toekomst, vanuit een stabiele omgeving met genoeg voorspelbaarheden en uitdagingen wil ik ouders ondersteunen in de groei van hun kind.

In mei vorig jaar ben ik een opvang aan huis begonnen, meer informatie over mij en de opvang vindt u op: facebook.com/opvangelfenbank.

N

Angelique Schrauwers

Mijn naam is Angelique Schrauwers en ben 40 jaar oud. Mijn kinderen zijn 21, 18 en 15 jaar en 16 maanden oud en Arriënne heeft mij gevraagd om met haar de opvang op de ON beurs te verzorgen. De afgelopen jaren heb ik op haar kinderen gepast als zij aan het werk was. Nu ze aan huis is gaan werken zet ik mij in voor het Odensehuis Schouwen-Duiveland.

Ik ben er van overtuigd dat als elk mens een ander zou helpen dat de wereld een beetje mooier wordt en hiermee voor sommige mensen het leven ook beter te dragen is.

 
Jouw advertentie hier?
PR-bureau De Perswinkel
ikgeefborstvoeding.nl
Vrij Natuurlijk
Bag-again
Hip & Groen
Biowinkel4you
Dalalou Natural Birth
Ditha Bonita
Paladijn Internet & Communicatie
Nom Nom Kids Nederland
 

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.