Mirjam Vos schreef het boek Liefdevol bevallen, kies de voorbereiding die bij jou past op basis van haar vijfentwintigjarige ervaring in het geven van zwangerschaps- en babycursussen.

Liefdevol bevallen laat zich gebruiken als een kompas waarmee je je eigen koers vaart en persoonlijke keuzes maakt die bij jouw situatie passen. Tijdens je zwangerschap, de bevalling en de geboorte ben je samen met je ongeboren baby een team. Wanneer je partner en je zorgverlener je ondersteunen, kun je optimaal samenwerken met je baby. Want er is niet alleen een vrouw die gaat bevallen, maar ook een kind dat geboren gaat worden. Met Liefdevol bevallen bereidt je je op je eigen wijze voor, kun je de regie houden tijdens je bevalling en er positief op terugkijken – ook als het anders loopt dan vooraf gedacht.

Tijdens de lezing zal ik vooral ingaan op hoe je de hormonen kunt laten stromen opdat je krachtige weeën krijgt. Ook zal ik een tipje van de sluier oplichten van het ABC van bevallen, het kompas voor jou en voor je partner waar je altijd op terug kunt vallen. Ik verheug me erop je te zien!

 

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.