We kennen het allemaal wel, je bent zwanger of hebt net een baby gekregen en de adviezen vliegen om je oren. ‘Je moet het zo.. je moet dat niet doen..’. Vaak lief bedoeld maar als je het anders wilt doen kan het best lastig zijn om jouw grens hier in aan te geven. Zeker als het gaat om een ouder of goede vriend. Hoe geef je dan je grens aan zonder je relatie meteen te beschadigen?

Deze lezing gaat over hoe jij liefdevol jouw grenzen kunt aangeven en beschermen. Zodat je niet langer gefrustreerd rondloopt en mensen vermijd om maar geen conflict te starten.

Mijn naam is Gerdine en samen met Lucie run ik BijnaHippie.nl. Dit is een blog speciaal voor moeders die hun eigen plan trekken. Natuurlijk opvoeden maar dan op jouw eigen manier. Geschreven vanuit onze eigen ervaring geven wij tips en trucs, antwoord op veel gestelde vragen, onze visie op bepaalde onderwerpen, recepten en nog veel meer. Naast moeder van 3 kinderen ben ik ook life coach en heb ik zelf ook veel moeite gehad met grenzen aan geven. Tot ik deze methode ontwikkelde en mijn leven een stuk gemakkelijker werd.

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.