door Jeroen de Jong en Wendy van Dam

Op weg naar (nog) meer plezier, verbinding en liefde in de relatie met je partner.

Jeroen en Wendy zijn 26 jaar samen. En zoals ze zelf zeggen: ‘ieder jaar wordt het leuker.’ Het geheim? Het besef dat je het geluk niet bij elkaar vindt, maar dat je het geluk juist mét elkaar vindt. En dat is een groot verschil.

In deze workshop geven Jeroen en Wendy inzicht in hoe je de liefde in je relatie blijvend kunt laten stromen, ook – of juist – als je een druk gezin hebt. Want als er iets duidelijk is geworden in hun eigen relatie en in de succesvolle Liever de Liefde!-trainingen die ze geven: om echt te kunnen bloeien vraagt de liefde toewijding en aandacht.

Maar dat betekent niet dat je hard hoeft te werken aan je relatie of eindeloos zware en lange gesprekken hoeft te voeren. Meer plezier, betere verbinding en stromende liefde krijg je vooral door een aantal dingen in je relatie anders te gaan doen.

Je krijgt een aantal praktische manieren mee waarmee je zelf – ook zónder je partner – de eerste stappen kunt zetten richting een relatie waar je trots op bent.

Meer info en gratis downloads – de Liever de Liefde Relatie Check én het Liever de Liefde Spelletje – op: www.lieverdeliefde.nl

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.