Organisatie

Petra Mengerink - Hospes

De beurs wordt georganiseerd door mij 🙂 Petra Mengerink – Hospes. Ik ben getrouwd met Dennis en we hebben drie dochters (2004, 2006 en 2010).

De eerste editie van de beurs vond plaats in Enschede op zondag 15 november 2009. Deze organiseerde ik samen met Kirsten Minnen. We wilden mensen heel graag laten zien dat je ook op een andere manier met baby’s en kinderen om kunt gaan. En we wilden heel graag producten laten zien die je destijds nog niet veel in winkels kon vinden, zoals draagdoeken en wasbare luiers. Die allereerste keer ging het al over natuurlijk ouderschap en daarbij een zo natuurlijk mogelijke levensstijl. Na deze eerste editie heeft Kirsten besloten te stoppen met de organisatie van de beurs (we hebben veel geleerd van deze eerste keer ;-)).

In 2011 ben ik alleen verder gegaan. Het is weer klein begonnen bij het Van der Valk hotel in Duiven. Deze tweede editie ging al beter, ik wist waar ik op moest letten.

In 2012 ben ik met de beurs verhuisd naar het toenmalige Golden Tulip hotel Doorwerth (nu Fletcher Hotel Doorwerth-Arnhem) en daar zit ik tot vandaag de dag nog met de beurs. In 2014 is er een tweede editie van de beurs bijgekomen, de winter-editie. De Ouders Natuurlijk beurs vindt twee keer per jaar plaats.

Petra Mengerink
Staringstraat 15
7061 XZ Terborg
Tel: 06-20857807
E-mail: info@oudersnatuurlijk.nl
KvK nummer : 09161304

 
ikgeefborstvoeding.nl
Olifant en Muis
Marianque den Draak
Jouw advertentie hier?
InnerJewels
Wildling Shoes
PR-bureau De Perswinkel
De Olie Mama
 

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.