Tijdens deze interactieve lezing leert Marianque den Draak (geb. 1961) je niet alleen wat de Bach Bloesem Remedies zijn en kunnen doen, maar ook hoe stemmingen altijd een rol spelen in je leven en hoe je ze kan herkennen.

Als je in een moeilijke situatie zit met je kind of als ouder (een sterfgeval rond een geboorte, een huilbaby, financiële problemen of een ongeluk, enz.) kunnen de Bach Bloesem remedies je heel goed ondersteunen.

Gevoelens, stemmingen en ideeën spelen zich af in de ziel. Gewoontes nestelen zich in de ziel. Als bepaalde overtuigingen, ideeën of reacties zich steeds maar blijven herhalen, spreken we van karaktertrekjes. Aan het de overtuiging “Zo ben ik nu eenmaal” hoef je niet vast te zitten. Als je kwaliteit zich tegen je keert, kunnen Bach Bloesem Remedies je namelijk helpen om je kwaliteit positief in te zetten. De remedies geven je helderheid en inzicht waardoor je je kan ontwikkelen. Ook bij baby’s en opgroeiende kinderen werken ze ondersteunend!

Hoe ze werken, hoe ze ontstaan zijn, en hoe ze zelfs op het moment van deze interactieve lezing ingezet kunnen worden…Marianque vertelt het met kennis van zaken en met humor.

Kom luisteren en vragen stellen. Na afloop kan je voor € 10,- je eigen gebruiksflesje Bach Bloesem Remedies samenstellen. Ook maak je kans op een gratis Bach Bloesem Consult (in Arnhem of via Skype) t.w.v. € 35,-

Op de beurs is het mogelijk een Bach Bloesemconsult te krijgen voor €15,- inclusief een eigen gebruiksflesje met Remedies! Het is handig om je tijdig in te schrijven voor een consult.

www.praktijkdendraak.nl

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.