Standhouders voorjaar

Africare Foundation: www.africarefoundation.com
De Africare Foundation is een stichting die middels verschillende projecten kindersterfte in Malawi probeert te verminderen. Op de beurs zullen er natuurlijk en medicinaal gelooide schapenvachten en handgemaakte tipi’s verkocht worden.

Alles Mama: www.allesmama.nl
De webshop voor de mama van nu. Van zwangerschap tot borstvoeding tot het dragen van uw kindje. Bij Allesmama.nl kunt u voor al deze zaken terecht.

Apenkopje.nl: www.apenkopje.nl
Wie heeft er niet een APENKOP thuis? Zoek je leuke kleertjes van niet alledaagse merken, speelgoed of een toffe rugzak. Bij Apenkopje vind je leuke verantwoorde spulletjes van bio katoen, eco plastic, hout of andere recycle materialen. Ook voor het tafelen hebben wij vrolijk servies of een praktische slabber. Voor aapjes en apinnetjes, kom gerust eens bij ons neuzen.

Astara Lieuw-On: www.ouderschapmetcompassie.nl
Ouderschap met Compassie. Van onvoorwaardelijk DOEN naar onvoorwaardelijk ZIJN.

Atelier JMG: www.atelierjmg.nl
Zelfgemaakte cadeautjes, gemaakt van vilt, wol en andere natuurlijke materialen. Eigen ontwerp viltpakketten, patronen en materialen voor het maken van viltfiguren.

Atelier Poppejet: www.poppejet.nl
Poppen en kabouters van natuurlijk materiaal.

Babs & Binkie: www.babsenbinkie.nl
Alles natuurlijk voor je kind.

Babybum: www.babybum.nl
Babybum is sinds 2010 hèt adres voor wasbare luiers en biedt de grootste collectie luiers aan. Onze specialisten geven je graag deskundig advies.

Baby- en kindergebaar: www.babygebaar.nl
Baby- en kindergebaar, de specialist op het gebied van communiceren met je kind, als praten nog niet lukt. De grootste babygebaren webshop met producten van Lotte en Max, liedjesboeken, woordenboeken en spelletjes.

Baby Gezondslapen: www.babygezondslapen.nl
Slapen tussen merinowol, het beste voor je kindje.

BambooBaby: www.bamboobaby.nl
Eerlijk en Wasbaar voor Mama en Kind.

Barefootkids: www.barefootkids.nl
Verkoop van flexibele en voetvriendelijke kinderschoenen en sandalen.

Bumaround: www.bumaround.nl
Wasbare luiers voor ieder budget, en ook zwemluiers en UVkleding, menstruatieproducten en te gekke lieslaarzen voor kinderen!

Bureau Cambium: www.bureaucambium.nl
Bureau Cambium zet zich in om de omslag naar een duurzame samenleving te maken. Wij brengen u graag op ideeën. Hoofdzakelijk in duurzame woning inrichting en afwerking. Onze passie en specialisme ligt in bamboe toepassingen. We hebben ook een leuke winkel en webshop met duurzame cadeau- en gebruik artikelen.

Burps and Bees & Oerwerk: www.facebook.com/burpsandbees & www.oerwerk.com
Burps and Bees maakt de hoogste kwaliteit dragers en draagaccessoires, met aandacht voor details en op hollandse bodem! Oerwerk maakt oerdegelijke houten (kinder)meubelen met als paradepaard de Monkey Tower Stastoel waarmee kinderen kunnen meehelpen in de keuken!

Carry Moments Draagfotografen Collectief: www.carrymoments.com
Mini draagfotoshoot door professionele draagfotografen van Carry Moments.

Centrum MENSENKIND: www.mensenkind.nu
Holistisch centrum voor geboorte en gezin.

Cute Cotton: www.cutecotton.nl
Het meest ruime assortiment aan menstruatiecups, wasbare zoogcompressen, wasbaar maand- en kraamverband en handige accessoires: veilig, comfortabel, milieuvriendelijk en voordelig!

De Groene Buik: www.degroenebuik.nl
Webwinkel voor duurzame producten, suiker-, gluten-, lactose- en sojavrij snoepgoed en dealer van merken als Klean Kanteen, Luchbots en Lunchskins.

De Groene Vrouw: www.winkel.groenevrouw.nl
Naast ons vertrouwde assortiment aan 100% natuurlijke, handgemaakte huidverzorgingsproducten én de beste voedingssupplementen volgens De Groene Vrouw, nemen wij wederom de natuurlijke huid- en haarverzorging van Green People mee!

De Wildakker: www.dewildakker.nl
Wol van alpaca en schaap.

Draaghoek: www.draaghoek.nl
Webshop met mooie draagdoeken en draagzakken en aanverwante artikelen.

Dragen & Zo: www.dragenenzo.nl
Al ruim 7 jaar dé specialist in draagdoeken en ergonomische dragers.

Droomdeurtjes: www.droomdeurtjes.nl
Via een droomdeurtje komen elfjes & draken bij kinderen op bezoek. Zij zorgen ervoor dat ze ‘s nachts goed slapen, zelfvertrouwen opbouwen en laten leuke post voor ze achter!

Earth Games: www.earthgames.nl
Earth Games selecteert en ontwikkeld spelmaterialen met een positieve invloed op gedragen ontwikkeling en is gespecialiseerd in coöperatieve spellen. De materialen versterken de verbinding met jezelf, elkaar en de aarde. 

Ecoloentje: www.ecoloentje.nl
Duurzaam leven zonder afval.

Eko de Peko: www.ekodepeko.nl
Bij Eko de Peko gaan retro, urban, hip en kwaliteit hand in hand met fair trade en biologische kleding. Alle kleding mag het GOTS certificaat dragen, wat betekent dat er zonder gifstoffen geproduceerd wordt en dat de arbeiders onder eerlijk en veilige omstandigheden werken. Kinderkleding met een hart dus, die zeker niet op elke straathoek te vinden is. Eko de Peko verkoopt kinderkleding in de maten 86 t/m 152.

Felicia’s Choice: www.feliciaschoice.nl
Bij Felicia’s Choice vind je de leukste baby- en kinderproducten die duurzaam en veilig zijn! Hier vind je speelgoed van bijtring tot Wobbels, kinderservies, knijpzakjes, slabben, verzorgingsproducten, knutselspullen en meer!

GOEDvanTOEN.nl: www.goedvantoen.nl
Eerlijke & biologische baby- en kinderkleding met een vleugje van vroeger & het comfort van nu.

Groen Gezin: www.groengezin.nl
Groen Gezin voor een bewuste en natuurlijke keuze. Hét verkooppunt voor de Nederlandse Juar luiers en zoogcompressen.

Hazeltjes: www.hazeltjes.nl
Een webshop vol duurzame stoffen.

Het Berenhol ~ Kinderpraktijk voor natuurlijke ontplooiing: www.het-berenhol.com
Berenholremedies te koop voor een goede start in het leven en een blij, speels, oprecht en stressvrij samenzijn met je kind vanuit je “Eigen Plek”; ondersteunen aarding en diepe (nacht-) rust; vraag ook om verrassend, natuurlijk en efficiënt advies vanuit ‘je kind als spiegel’.

Het rijk vol kleuren: www.hetrijkvolkleuren.nl
Creatief knutselmateriaal, houten dieren en kleurrijk speelgoed.

Hoppediz: www.hoppediz.de
Draagdoeken, ergonomische dragers en draaggerelateerde producten.

Hugs & Things: www.hugs-and-things.nl
Bij Hugs & Things ben je aan het juiste adres voor veilig, verantwoord en vrolijk bijtspeelgoed van siliconen!

HypnoBirthing Nederland: www.hypnobirthing-nederland.nl
Een ontspannen geboorte, het kan!

IkSamen: www.iksamen.nl
IkSamen, voor verdiepend ouderschap. Werken aan innerlijke scholing door praktische oefeningen, om je eigen kracht op te zoeken. Het onderzoeken van het geboorteverhaal van je kind, omdat dit verhaal je bewust kan maken van hoe jullie als ouders om dit kind heen staan. Op deze dag zullen wij er zijn om naar je te luisteren, met je mee te zoeken naar antwoorden en je te helpen bij het vinden van datgene wat jij nodig hebt. Cathelijne houdt ‘Geboorteverhalen sessies’ waarbij je de kans krijgt om in te gaan op details van je zwangerschap of bevalling: Welk thema zit hierin verborgen en hoe komt dit terug in de opvoeding? Bij Debora kun je terecht voor een ‘Innerlijke Scholing Sessie’ waarbij zij je helpt om helder te krijgen wat jij nodig hebt om in je (moeder)kracht te komen. Verdiepend en inspirerend, we ontmoeten je graag buiten in de tuin.

Ik & Buiten: www.ikenbuiten.nl
Hét adres voor buitenkleding, buitenspeelgoed en ontdekspeelgoed.

InnerJewels: www.innerjewels.nl
Sieraden met emaille, met moedermelk of kindertekeningen-sieraden.

Je Suis Baby: www.jesuisbaby.com
Mooie, eerlijke en pure producten voor jou en je baby. Ecologisch, maatschappelijk verantwoord geproduceerd en veilig voor moeder en kind.

Judith van Gent: www.saltacoaching.nl
Judith is “een juf met een missie; zij brengt “eigenwaardig opvoeden”, opdat elk kind zijn stralende zelf kan zijn!

Juffrouw Pollewop: www.juffrouwpollewop.nl
Hét duurzame kinderwarenhuis, mooi speelgoed, fijne knutselspullen, gezellige spelletjes en nog veel en veel meer…

Kaatje Katoen: www.kaatjekatoen.nl
Advies en verkoop van wasbare luiers en de daarbij behorende accessoires waaronder wasbare billendoekjes, borstcompressen, wasnetten en luierzakken.

Kiind: www.kiind.nl
Hét eerlijke ouderschapsblad. Kiind informeert en inspireert tot een relaxter leven met kinderen. Zonder te bagatelliseren. Kiind kijkt graag vooruit naar vroeger en pikt het moois uit iedere tijd en uit iedere cultuur mee. Ze gelooft dat gezond leven blij maakt en dat blij zijn gezond is. Kiind is gek op spelen, want huttenbouwen is ook opvoeden!

Kind zo blij: www.kindzoblij.nl
Kind zo blij is een baby- en kinderwinkel vol met vrolijke, eerlijke kinderkleding (maat 50 t/m 152) gemaakt van biologische materialen. Ook kun je bij ons terecht voorfijne regenkleding en kaplaarzen.

Kleine Duimpjes: www.kleineduimpjes.nl
De webshop en stenen winkel voor natuurlijk ouderschap! Deze beurs nemen we o.a. houten speelgoed mee, kleding (oa ManyMonths en Iobio) wenskaarten, verzorgingsproducten (oa Punkin Butt en Sheepish Grins) wenskaarten en boeken.
Op alle kleding ontvang je 10% korting op de beurs!

Kleine Schobbejak: www.kleineschobbejak.nl
Wij maken kleding die aansluit bij de belevingswereld van een kind en zijn hierbij geïnspireerd door de antroposofie, kabouters bestaan nog! Elk kledingstuk wordt met aandacht handgemaakt.

La Petite Botaniste: www.lapetitebotaniste.com
Bij La Petite Botaniste vindt u allerlei handgemaakte producten om de natuur naar binnen te halen: figuren voor op de seizoenstafel, gezeefdrukt textiel voor in de keuken en op tafel en sprookjesachtige ansichtkaarten.

Lobke Koppens Geboortefotografie: www.lobkekoppensgeboortefotografie.nl
De dag waarop je kindje geboren wordt, is een van de mooiste uit je leven. Een dag die je nooit vergeet, maar die je door alle emoties misschien niet helemaal bewust meekrijgt. Lobke helpt je graag het prachtige persoonlijke verhaal van deze bijzondere dag vast te leggen!

Luisterkind: www.droomvlinders.com
De luisterkindmethode is een unieke methode waarbij er contact gemaakt wordt met de energie van een kind(je), al dan niet nog in de buik van mama, of de volwassene. Vanuit liefde en rust gaan we energetisch in gesprek met het kind of de volwassene en luisteren we naar wat er speelt en wat er nodig is om het op te lossen. We gaan ervan uit dat iedereen de antwoorden binnen in zich draagt. Soms kan een probleem al direct in de energie opgelost worden en soms is er nog wat inspanning van ouders nodig. Een afstemming geeft inzicht en verheldering en heeft handvatten. Een afstemming is voor iedereen van 0-100 jaar, voor iedereen die gehoord wil worden.

Maljaars Fotografie & Sandra Stokmans Fotografie: www.maljaars-fotografie.nl & www.sandrastokmans.nl
Day in the life fotografie van gezinnen. Foto’s van echte momenten, gewoon zoals jullie zijn. Waardevolle herinneringen voor altijd bewaard.

Mama Mañana: www.mamamanana.nl
Voedingskleding voor hippe mama’s.

Manine Montessori: www.manine-montessori.com
Manine Montessori helpt kinderen hun volledig potentieel bereiken door materialen & kennis aan te bieden om Montessori thuis te implementeren.

Meer voor kinderen: www.meervoorkinderen.nl
Meer voor kinderen staat voor 100% maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit uit zich in een uniek assortiment van duurzaam houten speelgoed wat niet standaard in de (houten) speelgoed (web)winkel te vinden is. Een groot deel van het assortiment is speciaal geselecteerd vanwege het maatschappelijke en duurzame productieproces.

Mendot: www.mendot.nl
Debby Mendelsohn, psycholoog, moeder van zes kinderen en auteur van de boeken: Zindelijk maken is kinderspel en Borstvoeding doe je zo!

Menstruatiecup.nl: www.menstruatiecup.nl
Menstruatiecup.nl heeft diverse merken menstruatiecups. Voor elke vrouw een passende cup! Daarnaast hebben wij handige toebehoren voor het reinigen en bewaren van de menstruatiecup.

Mucha Mama Hypnobirthing: www.muchamama.nl
De hypnobirthing specialisten in Nederland en België. Fijne praktische cursussen samen met je partner om voor te bereiden op een positieve bevalling. Boeken & cd’s beschikbaar.

Musjes.com: www.musjes.com
Dé leukste kinderwinkel van Nederland met een breed assortiment baby- en kinderkleding, ergonomische draagsystemen, speelgoed, cadeaus en duurzame producten voor kinderen en hun ouders.

Nalini Natuurlijk Kraampakket: www.nalinikraampakket.nl
Nalini Natuurlijk Kraampakket is het eerste, enige, echte, natuurlijke, duurzame, mens-, dier- & milieuvriendelijke kraampakket, gevuld met daar waar mogelijk producten van natuurlijke oorsprong, chloorvrij, biologisch afbreekbaar en gefabriceerd op een voor mens en aarde zo vriendelijk mogelijke manier ♥. In het Nalini Natuurlijk Kraampakket zitten alle nodige producten voor de verzorging van moeder en kind rondom de geboorte,  net zoals in elk regulier kraampakket. En omdat het liefdevolle aspect van het verwelkomen van nieuw leven minstens zo belangrijk is, zijn er óók verwen-cadeautjes aan het Nalini Natuurlijk Kraampakket toegevoegd voor moeder, geboortepartner en baby.

NannyQ: www.nannyq.nl
NannyQ bemiddelt goed opgeleide nannies voor gastouderopvang in uw eigen huis. Een nanny brengt rust in uw huis en leven, door te komen als u moet werken en te gaan als u thuiskomt. Overdag worden uw kinderen in hun eigen omgeving opgevangen, door een professional op minimaal SPW3 niveau. Een nanny zorgt voor een veilige, liefdevolle en uitdagende omgeving voor uw kinderen met échte aandacht. Zij draagt bij aan de verdere ontwikkeling van uw kind(eren), zowel sociaal-emotioneel als cognitief. Duur? Vanaf twee kinderen valt dit reuze mee. Laat u verrassen door contact op te nemen. Wij zijn een erkend bureau.

Natur-el: www.natur-el.nl
Natur-el, DE plek voor wolletjes, biologische mode en accessoires voor het hele gezin!

Natuurlijk een gezonde huid: www.natuurlijkeengezondehuid.nl
Natuurlijk een gezonde huid – Enjoy divine nature

Natuurlijke Kraamzorg Zuid-Oost: www.natuurlijkekraamzorg-zuidoost.nl
Wij bieden Natuurlijke Kraamzorg aan in de regio Arnhem-Nijmegen.

Natuurlijk Ouderschap en Hechting: www.ouderschapvanuitjehart.nl
Lida van Ruijven-Bank is zelf moeder van 5 kinderen en geeft al meer dan 30 jaar advies en ondersteuning aan aanstaande en jonge ouders over borstvoeding en omgaan met baby’s en peuters. Zij heeft het boek ‘Ouderschap vanuit je hart’ geschreven op basis van zelfstudies, hulpverlening aan honderden ouders en op basis van haar eigen ervaringen als moeder. Maandelijks organiseert zij de Haagse Borstvoedingsgroep en wekelijks de Ouder-kind speelgroep voor kinderen van 0 tot 5 jaar.

Nederlandse Beroepsvereniging voor Doula’s: www.nbvd.nl
De NBvD is een proactieve en goed geïnformeerde beroepsvereniging voor professionele doula’s. Ons doel is het waarborgen van de kwaliteit en de continuïteit van de persoonlijke begeleiding van de zwangere en haar partner voor, tijdens en na de bevalling in Nederland.

Nederlands Collectief van Geboortefotografen: www.ncvg.nl
Het NCVG is een vereniging van professionele fotografen die zich hebben gespecialiseerd in geboortefotografie. Alle fotografen die zijn aangesloten bij het NCVG moeten voldoen aan strikte voorwaarden. Zo zijn alle fotografen aangesloten bij The International Associaton of Professional Birth Photographers, en wordt de kwaliteit van het werk eerst bekeken door een kritische selectiecommissie alvorens een fotograaf zich aan kan sluiten.

Nom Nom Kids Nederland: www.nomnomkids.nl
Nom Nom Kids heeft leuke herbruikbare knijpzakjes en snackzakjes oor kinderen. Handig voor onderweg en gevuld met je eigen babyvoeding, smoothies, yoghurt of snacks!

Oh-Lief: www.ohlief.nl
Oh-Lief is 100% natuurlijke & biologische verzorging voor baby’s en kinderen. De naam Oh-Lief is een Zuid Afrikaanse woordspeling van olijfolie en liefde. Olijfolie is één van de belangrijkste ingrediënten in al onze producten. Liefde hebben we voor de huid en alles dat natuurlijk is. Het assortiment van Oh-Lief is 100% natuurlijk en biologisch en bestaat uit baby-, zonne- en bodyproducten. De zuiver natuurlijke producten zijn met de hand gemaakt van de allerbeste gecertificeerde ingrediënten en uiteraard vrij van chemicaliën, geurstoffen, minerale oliën, parabenen, kunstmatige kleurstoffen of notenolie. Vanzelfsprekend zijn gene van de producten op dieren getest! Kortom, Oh-Lief biedt de allerliefste producten voor de huid is lief voor het milieu.

Onder-je-kussen-kaartjes: www.onderjekussenkaartjes.nl
Waardering om wie je bent ♥ Op een Onder-je-kussen-kaartje schrijf je wat je aan je kind waardeert en daarna leg je het onder het kussen.

OPZIJNPLEK: www.opzijnplek.nl
De Plek voor avontuurlijk en uitdagend speelgoed.

PandaBaby: www.pandababy.nl
PandaBaby is een jong, Nederlands merk dat zelf vrolijke wasbare luiers ontwikkelt en produceert. De missie van PandaBaby is het op de markt brengen van betaalbare wasbare luiers van goede kwaliteit, met een uitstekende service.

Papoutsi shoes: www.papoutsi.nl
De knuffelschoen met een glimlach, want Papoutsi past zich aan jouw voetvorm aan. Voor kinderen, vanaf de eerste stapjes, en voor volwassenen. Maat 18-44. Buiten als schoen, binnen als slofje. Handgemaakt in NL – Plantaardig gelooid leer of 100% vegan! – Geen schadelijke reststoffen. Voelt als beschermd bewegen op blote voeten. Bevordert een gezonde lichaamshouding, voor een vrije en natuurlijke beweging. Traint de voetspieren, voor sterke en warme voeten. Nieuw voorjaar/zomer 2017: *100% vegan, maat 18-44 *Nieuw model Papoutsi ‘Pretty Boots’, maat 36-44! *100% puur natuur schapenvacht inleg zooltjes *Nieuwe kleuren

Petit&Jolie: www.petitetjolie.com
Petit&Jolie is een natuurlijke verzorgingslijn voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Alle producten zijn afkomstig van 100% natuurlijk oorsprong. Dit betekent dat de producten:
– 0% parabenen, paraffine of minerale olien,
– 0% Sodium Laureth Sylfate
– 0% synthetische geur- en kleurstoffen, en
– 0% synthetisch conserveringsmiddelen bevatten.
De producten zijn zeer geschikt voor de gevoelige en droge huid.
Het bad ritueel is een groot feest.

Praktijk Marianque den Draak: www.praktijkdendraak.nl
Praktijk voor begeleiding, consulten en verzorging. O.a. Bach Bloesem Remedies.

Pukk & Lifestyle: www.pukklifestyle.com
Pukk & Lifestyle is een online winkel voor baby & kind. Het assortiment bestaat uit boeken, speelgoed, servies en lifestyle producten. De producten zijn duurzaam, milieuvriendelijk en/of innovatief.

Pure Baby Love: www.purebabylove.nl
Dé zachtste en fijnste draagdoeken voor jou en je kleintje! Kom je langs om zelf te voelen en proberen? En natuurlijk voor draagadvies van onze draagconsulent!

Pure Beauty Brands: www.purebeautybrands.nl
Pure Beauty Brands zorgt dat jullie vakantie-zomer-proof zijn met onze natuurlijke merken. NATURAL BIRTHING COMPANY, door een verloskundige ontwikkelde lijn tegen kwaaltjes tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. HAPPY SUNSHINE, ons parabeenvrije zonnebrand. SPONGE ME, ons natuurlijke konjac spons om zeepvrij te wassen. SQUITOS, onze natuurlijke mugwerende stickers en ZOYA , onze 10 big free nagellak die zelfs voor zwangere dames veilig is. Graag verwelkomen we jullie op onze stand in tent 1, standnr 18.

Pyanta kinderkleding: www.pyantakinderkleding.nl
Wij geloven in een duurzame en eerlijke wereld waarin onze kinderen een gezonde toekomst hebben. Daarom zijn onze materialen op biologische wijze geproduceerd binnen Europa, zijn de kleertjes vrij van kinderarbeid en groeien deze meerdere maten met uw kind mee. Wij zijn Pyanta kinderkleding: eerlijk draagt het langst.

Regenboogschaap: www.regenboogschaap.nl
Regenboogschaap is het duurzame antroposofische online warenhuis, wollen kleding, biologisch katoenen kleding, houten speelgoed, accessoires en nog veel meer!

Relax Family: www.relaxfamily.nl
Workshops gericht op hoog gevoeligheid en emoties bij kinderen. Met praktische tips en handreikingen om je eigen kind te kunnen ondersteunen. Met als doel ontspannen kinderen met meer zelfvertrouwen!

Schaap & Aap: www.schaapenaap.com
Op een duurzame manier maakt Schaap & Aap met liefde prachtige kinderkleding van gebruikt textiel. Heerlijke zachte en omhullende ‘wolletjes’ en vrolijke, unieke ‘blikvangers’.

Schaapje schaapje…: www.schaapjeschaapje.nl
Wollen, wolzijden en zijden onder- en basiskleding voor het hele gezin. Lekkere mutsjes, babydekens, broekjes, borstvoedingshemdjes, biologisch wollen fleeces en nog veel meer van wol en zijde.

Scrivo media: www.scrivomedia.nl
Scrivo Media geeft boeken uit op het gebied van hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, rouw en zelfvertrouwen.

Søte Barne: www.sotebarne.nl
Handgemaakte wollen dekens, boxkleden en kruikenzakken van GOTS gecertificeerd lamswol.

Speelgoed voor Goed Kinderspel & We Rock: www.speelgoedvoorgoedkinderspel.be & www.we-rock.eu
De winkel met een groot assortiment houten speelgoed (zoals Grimm’s en Ostheimer), biologische kinderkleding, knutselmateriaal en the next generation rockerboards.

Speeltak: www.speeltak.nl
Speelgoed van natuurlijke materialen waarmee kinderen zelf aan de slag kunnen gaan en waarmee hun fantasiebeleving wordt verrijkt. Speelgoed voor een ongedwongen ontwikkeling!

Speeltastisch: www.speeltastisch.nl
Eigentijds, vrolijk en hip speelgoed voor een fantastische speelbeleving.

Stapperdestap: www.stapperdestap.com
Unieke handgemaakte leren slofjes (van restmateriaal), knuffels en tassen.

Stee Spelen: www.steespelen.nl
Stee Playstand: het houten speelmeubel voor grenzeloos speelplezier.

Stichting La Leche League: www.lalecheleague.nl
Borstvoeding geven is het logische vervolg op zwangerschap en bevalling. Jouw lichaam en dat van je kind zijn voorbereid op het maken, geven en krijgen van moedermelk. De vrijwilligers van Borstvoedingsorganisatie La Leche League geven hulp, steun en informatie aan moeders die borstvoeding (willen gaan) geven.

Stofeerlijk: www.stofeerlijk.nl
Natuurlijk(er) zelf maken. Bij Stofeerlijk vind je een vrolijk assortiment met biologische stoffen en materialen voor het maken van wasbare luiers, zoogcompressen etc.

TjuTjo Houten Speelgoed: www.tjutjo.nl
Uniek houten speelgoed uit de duurzaam beheerde bossen van Tsjechië en Slowakije! Handgemaakt met het gevoel voor ambacht dat de streek typeert. Van rammelaars tot creatieve en leerzame houten puzzels voor kleuters. Met grote aandacht afgewerkt en vrolijk gekleurd met kind- en milieuvriendelijke verf.

Uitgeverij Christofoor: www.christofoor.nl
Uitgeverij Christofoor is gespecialiseerd in kinderboeken en non-fictie voor volwassenen. De boeken van Christofoor inspireren je tot innerlijke vernieuwing en verbreding van je horizon. Thema’s: mooi verzorgde prentenboeken, opvoeding en onderwijs, creatief en actief, en meer.

Unieke Postkaarten: www.uniekepostkaarten.nl
Wendy de Boer illustraties en unieke postkaarten.

Vaccinaties Doorgeprikt: www.vaccinatiesdoorgeprikt.nl
Vaccineren mag, het is niet verplicht, er is een keuze.

Vereniging Borstvoeding Natuurlijk: www.borstvoedingnatuurlijk.nl
De Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) is er voor moeders die graag borstvoeding willen geven maar hier vragen over hebben, informatie over zoeken of een steuntje in de rug nodig hebben. Ook geven we informatie aan andere geïnteresseerden zoals partners, familie of zorgverleners. Al onze contactpersonen zijn moeders die zelf borstvoeding hebben gegeven en daarnaast door de VBN zijn opgeleid. Je kunt onze contactpersonen bellen, je vraag mailen naar ons mailvragenteam of je vraag stellen op onze facebookgroep Borstvoeding Natuurlijk VBN.

Vereniging van Draagdoekconsulenten: www.draagdoekconsulenten.nl
De VDC is ook dit jaar aanwezig op de beurs voor alle draaggerelateerde vragen! Daarnaast nemen we het grootste pasassortiment van Nederland mee en kun je de drager vinden die het beste bij jou past.

Verhalen*laboratorium CircusPatz: www.circuspatz.com
CircusPatz verkoopt al sinds 2007 de mooiste avonturenspulletjes voor jonge (en iets minder jonge) avonturiers. Van prachtige avonturenboeken tot kompassen, al onze spulletjes barsten van het avontuur. Naast dat we continue op jacht zijn naar Avonturen die we in onze Popup, Online of Instore Avonturen*winkels verkopen bedenken en maken we onder de noemer ‘Uit eigen Verhalen*laboratorium’ -ons eigen huismerk- ook eigen avonturenboeken en avonturenspelletjes.

Volatile Aromatherapy: www.volatile.nl
Essentiële oliën en natuurzuivere verzorgingsproducten.

Wanssie (wordt SiliWoods): www.wanssie.nl
Wanssie verkoopt zelfgemaakt natuurlijk speelgoed en accessoires voor baby’s en peuters van duurzame materialen waaronder gifvrije siliconen en hout.

Wasbaar Wonderland: www.wasbaarwonderland.nl
Hippe luiers voor blije baby’s! Wij verkopen en verhuren de leukste wasbare luiers, voor de leukste prijzen.

Weleda Benelux SE: www.weleda.nl
Weleda. Puur natuur, net als jij.
Niets voelt beter dan jezelf verzorgen met puur natuurlijke cosmetica zonder synthetische toevoegingen. Want de natuur, dat zijn wij. De natuur weet wat we nodig hebben en brengt ons in balans. Daarom ontwikkelen wij als sinds 1921 (h)eerlijke producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Producten die goed zijn voor jou én voor de wereld, omdat ze op een duurzame manier zijn gemaakt met pure ingrediënten.

With a touch of Rose: www.withatouchofrose.nl
Slaapzakken, doekjes, dekens en meer. Alles van 100% biologisch en Fairtrade katoen.

Younetics: www.younetics.nl
Blog-platform voor/door ouders & webshop. Alles over & voor het praktisch op pad gaan met kinderen. Gericht op de momenten zonder auto.

Zerah (voorheen Zuivere Zeep): www.zerah.nl
Zuivere Zeep heet sinds 1 januari 2017 Zerah. We zijn hetzelfde bedrijf, met dezelfde missie & Visie en dezelfde producten maar met een hele nieuwe look! We maken nog steeds ambachtelijke, ecologische wasmiddelen en verzorgingsproducten. Onder andere maken we speciaal wasmiddel voor wasbare luiers en een spray, lotion en wasbare doekjes voor het gebruik bij het verschonen. Ook hebben we billenzalf en baby massageolie in het assortiment. Daarnaast hebben we heerlijke wasmiddelen en verzorgingsproducten voor volwassenen. We zijn benieuwd wat jullie van onze nieuwe look vinden!

Zielsgelukkig Kind: www.zielsgelukkigkind.nl
Kindercoach ~ Als ouder heb je maar één wens en dat is dat jouw kind gelukkig is en lekker in zijn vel zit. Maar wat als je merkt dat je kind minder lekker in zijn vel zit, sneller huilt of zich onbegrepen voelt? Angstig is of driftig reageert? Wat zou het handig zijn als je in het hoofd kan kijken wat er in om gaat. Wanneer je meer zou willen weten of jouw kind en op zoek bent naar een kindercoach is een kindermedium niet dat gene wat direct bij je op komt. Toch is het voor een kindermedium mogelijk om via de energie (ziel) te communiceren. Allerlei vormen van gedrag of uitingen ontstaan vanuit het geestelijke aspect. Hoe een kind reageert, denkt of voelt, alles wordt verwerkt door een intens gevoelige binnenwereld. Via coaching van een Zielsgelukkig Kind worden een aantal oplossingen aangeboden vanuit holistisch oogpunt. Hoe werkt deze gevoelige binnenwereld? Wat is jouw invloed? En hoe kan je als ouder een rustgevende basis vormen?

Zwangerschapshaptonomie: www.zwangerschapshaptonomienederland.nl
Je bent zwanger en je wilt je samen met je partner voorbereiden op de bevalling. Zwangerschapshaptonomie is een fijne manier om stil te staan bij deze bijzondere fase in je leven. In de begeleiding is aandacht voor de beleving van de zwangerschap, het bewustworden van jezelf en je behoeften, het ondersteunen door je partner en het contact maken met kindje in de buik. De bevalling en het opvangen van de weeën komt uitgebreid aan bod, net als de eerste tijd met de baby. Een begeleiding met rust en aandacht, voor een goed begin!