Activiteiten – winter

Wobbelplayground

Ook deze keer is iedereen weer welkom om tussen 10.00 uur en 17.00 uur op de Wobbel te stappen. De nieuwe seizoenskleuren komen deze editie mee naar de beurs maar natuurlijk ook de Wobbel Pro en Starter!

De Starter is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten en kreeg een unieke nieuwe maat en curve. De nieuwe Wobbel Pro is het zusje van de Original. De Pro en Starter hebben beide geperst vilt van gerecyclede PET-flessen. Een techniek die nieuw is in de wereld. Het vilt is super sterk, gemakkelijk schoon te maken en extra duurzaam. Je vindt ze tijdens de beurs op de Playground dus kom gerust langs om ze van dichtbij te zien.

Om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur kun je dan meteen meedoen met Wobbelyoga! Het thema is deze keer herfst dus hebben jullie mooie schatten gevonden in het bos? Neem ze mee! Met eikels, kastanjes en blaadjes kunnen we namelijk heel goed wobbelen.

Burgemeester van Buiten

Jippiajee! De Burgemeester van Buiten is er ook weer bij. Voor deze winter-editie zorgen wij weer voor een knapperend vuurtje, waar je broodjes bij kan bakken. Natuurlijk zijn wij ook benieuwd welke spannende avonturen jij weer allemaal hebt beleefd de laatste tijd. Dus schuif aan bij het vuur en vertel het ons.
Programma:
– Bio [Desem] Broodjes bakken
– Vogelsnack maken
– Daarnaast is ons rariteitenkabinet er ook weer bij, waar enkele nieuwe vondsten te bewonderen zijn.

Van Hut Naar Her

Vond je het vroeger ook zo leuk om hutten te bouwen? En zou je dat nu ook samen met je kind willen doen? Kom dan op 3 november naar onze Van Hut Naar Her-stand in de Heveazaal. Kies uit onze Boshut of Boomhut, gebruik je fantasie en bouw de hut op heel veel verschillende manieren.

Zeep maken

Workshop voor groot en klein (vanaf ongeveer 4 jaar): maak je eigen zeep! Onze gietzeep is SLS-vrij en je kiest zelf je mooiste vorm, je heerlijkste geuren en je prachtigste kleuren uit. Dan even uitharden en je krijgt je zelfgemaakte unieke zeepje mee naar huis. Kosten voor de workshop slechts €5,00 per persoon.

Wij van Tuin van Maria maken zelf onze verzorgingsproducten: puur, zuiver natuurlijk en biologisch, zelfs veganistisch en duurzaam! Van Moeder-en-Kind balsem tot lavendelzeep, van wierookbalsem tot shampoobar en calendula-olie. Producten die voeden en gezond zijn voor ons gevoelige huidje.

Tijdstip: 10.30 – 13.00 uur en van 14.00 – 17.00 uur.
Zaal: Veluwezaal

Lippenbalsem maken

Met 4 natuurlijke ingrediënten (bijenwas, kokosolie, jojoba olie en sheaboter) zul je per deelnemer 3 lippenbalsems gaan maken. Zonder toevoegingen van etherische oliën dus super geschikt voor kinderen om te maken en te gebruiken.

* De kosten zijn 5 euro per deelnemer.
* Elk heel en elk half uur kun je aanschuiven indien er plek is.
* Max. 6 deelnemers per half uur.
* Opgeven is gewenst (vermeld het gewenste tijdstip in je mail) en kan via info@gingerfairy.nl.

De workshop wordt gegeven door Sandra van GingerFairy.

Tijdstip: 10.00 uur, 10.30 uur, 11.00 uur, 11.30 uur, 12.00 uur, 13.00 uur, 13.30 uur, 14.00 uur, 14.30 uur, 15.00 uur, 16.00 uur, 16.30 uur.
Zaal: Rijnzaal

Poppetjes maken

Kegelpoppetjes – leuk om naar te kijken én om mee te spelen! In deze workshop kun je je eigen kegelpoppetje maken. De poppetjes zijn 4 cm hoog en kunnen op allerlei manieren helemaal naar jouw smaak worden versierd: vilt, lapjes katoen, verf, viltstiften en meer. Maak je een engeltje? Of misschien Sinterklaas? Papa, mama, je broertje, je zusje. Of je eigen fantasiepoppetje? Leuk voor groot en klein.
Prijs: € 2,50 per poppetje

Gelukspoppetjes – leuk om te maken voor jezelf of om cadeau te geven. Van gelukspoppetjes wordt geloofd dat ze geluk brengen en positieve energie aantrekken. Door het formaat zijn ze gemakkelijk met je mee te dragen: in je portemonnee, je (jas)zak of aan je tas. We maken ze van houten kralen en rijgen ze aan een katoenen koordje.
Prijs: € 1,00 per poppetje

De workshop wordt gegeven door Mirjam Stam van Verwonderwereld.nl

Tijdstip: 10.30 – 13.00 uur en van 14.00 – 17.00 uur.
Zaal: Rijnzaal

Knoopster

Kom 3 november een leuk (arm)bandje maken met een knoopster. Een knoopster is heel eenvoudig en rustgevend in gebruik. Je kunt aanschuiven als er een knoopster vrij is. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Tijdstip: 10.30 – 13.00 uur en van 14.00 – 17.00 uur.
Zaal: Veluwezaal

Houten figuren versieren

Een mooie houten kerstbal of ster om te versieren en op te hangen. Een kerstboom, engel of kerstman op een houten stokje om te versieren. Kom en maak je mooiste creatie. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Tijdstip: 10.30 – 13.00 uur en van 14.00 – 17.00 uur.
Zaal: Veluwezaal

Katoenen tas versieren

Kom je mooiste katoenen tas versieren met textiel krijtjes of textielstiften. Kosten: kleine tas € 2,50 & grote tas € 3,50.

Tijdstip: 10.30 – 13.00 uur en van 14.00 – 17.00 uur.
Zaal: Veluwezaal