Standhouders najaar

Aangenaam en Duurzaam: www.aangenaamenduurzaam.nl
Webshop voor duurzame gebruiksartikelen en diverse artikelen om zelf persoonlijke verzorgingsmiddelen te maken.

Apenkopje: www.apenkopje.nl
Wie heeft er niet een APENKOP thuis? Zoek je vrolijke kleertjes van niet alledaagse merken tot maat 128, speelgoed of verantwoord creatief materiaal? Bij Apenkopje vind je leuke verantwoorde spulletjes van bio katoen, eco plastic, hout of andere recycle materialen. Ook voor het tafelen hebben wij vrolijk bamboeservies of een praktische slabber. Voor aapjes en apinnetjes, komt gerust eens bij ons neuzen. Voor de ON Beurs hebben we hele leuke en toffe aanbiedingen op kleding en al het overige wat mee komt naar de beurs..

Atelier Poppejet: www.poppejet.nl
Poppen en kabouters van natuurlijk materiaal, poppenkleertjes, viltfiguren, pakketten en poppenbenodigdheden.

Attach & Match / KYRI Fluffies: www.facebook.com/AttachandMatchwww.facebook.com/KYRIFluffies
Attach & Match is het adres voor sling mirrors, sieraden van draagdoekenstof en diverse borstvoeding en Attachment Parenting merchandise. KYRI Fluffies is het adres voor knuffels en (bijt)speelgoed van draagdoekenstof.

Babybum ~ Bumaround: www.babybum.nl
Niet een, maar twee wasbare luiershops op een kraam! Hoe dat eruit ziet?  Kom het ontdekken. We zien je graag!

BabyDragen: www.babydragen.eu
Draagzakken en allerlei draagaccessoires voor baby, dreumes, peuter en kleuter.

Babygezondslapen: www.babygezondslapen.nl
Gun je kindje het beste, slapen tussen merinowol.

Bag-again: www.bag-again.nl
Dé Zero Waste Webshop: uitgebreid, stijlvol, eigentijds en verantwoord. Verminder je plastic footprint met onze mooie, duurzame producten en eigen productlijn.

Bee Beautiful fotografie & Lukk fotografie: www.beebeautifulfotografie.nl & www.lukk.nl
Pauline en Patricia maken vrolijke, pure, mooie foto’s van zwangerschap tot geboorte, van newborn tot kinderportretten. Alles op een pure, vrolijke, professionele wijze. Kom gerust bij hen langs voor info. Op 3 november maken ze ook foto’s. Van een mooie zwangere mama, van een moeder/dochtermomentje, van een dragende papa met zijn kindje, van jullie boefjes samen of wat je maar wilt. Kom langs! De eerste foto is gratis!

Bubbles Natural Bodycare for Kids: www.bubblesbodycare.com
BUBBLES is een lijn met natuurlijke verzorgingsproducten voor kinderen. Milde verzorgingsproducten die goed zijn voor kinderen en onze planeet.

Bureau Cambium: www.bureaucambium.nl
Duurzame producten bekend en bereikbaar maken is onze missie.

Christofoor: www.christofoor.nl
Christofoor wil boeken uitgeven, die de mens in staat stellen zich zelf innerlijk te vernieuwen en zijn horizon te verbreden, om daardoor de samenleving nieuwe impulsen te geven. Specialisaties zijn onder andere: prentenboeken, opvoeding en verzorging.

De Bentofabriek: www.bentofabriek.nl
Gezond eten wordt een feest!

De Wildakker: www.dewildakker.nl
Wollen producten voor het hele gezin.

De Wonderzolder: www.wonderzolder.nl
De Wonderzolder verkoopt vanaf half oktober vrolijk en duurzaam kinderspeelgoed en accessoires voor kinderen. Vrolijke tasjes, badspeelgoed van Tikiri en spelletjes van Goki zijn onder andere bij ons te vinden. We houden van vrolijke kleuren, fantasierijk speelgoed en merken met een verhaal. Al spelend willen we de wereld mooier maken.

Ditha Bonita: www.dithabonita.nl
Fun, fair & vegan conceptstore.

Draaghoek: www.draaghoek.nl
Een shop met handige draagzakken, mooie doeken en ringslings.

Dragen&Dingen: www.dragenendingen.be
Een klein bakstenen winkeltje dat ergonomische draagsystemen, wasbare luiers en ecologische verantwoorde producten verkoopt.

Droomdeurtjes: www.droomdeurtjes.nl
In het Droombos wonen elfjes & draken, lieve vriendjes die ‘s nachts uit vliegen gaan. Terwijl de maan op hun vleugeltjes schijnt, vliegen zij door kleine droomdeurtjes de ‘echte’ wereld in. Hier zorgen ze ervoor dat de kinderen goed slapen en mooie dromen beleven. Soms strooien ze wat sterrenstof of laten ze een lief briefje in het brievenbusje voor je achter. Ze leven met je mee en geven je complimentjes, moed om iets dappers te doen of het vertrouwen dat alles goedkomt in lastige situaties. Wist je dat de elfjes & draken zelf ook graag post ontvangen? Vol spanning kijken ze ‘s nachts in het brievenbusje en hopen ze op een briefje, tekening of knutselwerk. Ook vinden ze het erg leuk om te lezen wat jij allemaal meemaakt! Door het Droomdeurtje een mooi plaatsje in jouw slaapkamer te geven, zorg je ervoor dat de elfjes & draken tijdens hun nachtelijke avonturen ook bij jou op bezoek komen en je laten meegenieten van alles dat ze meemaken in het Droombos!

Earth Games: www.earthgames.nl
De spelmaterialen stimuleren de verbinding met jezelf, elkaar en de aarde. Bij Earth Games vind je coöperatieve spellen waarbij kinderen samenwerken in plaats van tegen elkaar spelen!

Eerlijk voelt heerlijk: www.eerlijkvoeltheerlijk.nl
Eerlijk voelt heerlijk is helemaal nieuw op de duurzame markt: 4 duurzame merken: 1 webwinkel! Kinderkleding die gemaakt is van een eerlijke stof in een verantwoord productieproces. Dat voelt niet alleen heerlijk aan je lijf maar ook in je hart! Ik maak graag kennis met je!
Global Mamas: Afrikaanse batik kleding! We werken samen om een leven van welvaart voor Afrikaanse vrouwen en hun families te creëren. Elk item is handgemaakt en vol met leven en liefde! In Nederland alleen verkrijgbaar bij Eerlijk voelt heerlijk! En verder is er: Liv en Lou, Lily-Balou en Maxomorra!

Eko de Peko: www.ekodepeko.nl
Bij Eko de Peko gaan hip, vrolijk en scandinavisch hand in hand met fairtrade en biologische kinderkleding.
Kinderkleding met een hart♥, zoals ik het noem, in de maten 50 t/m 152. Alle kleding is onder eerlijke
omstandigheden geproduceerd met respect voor mens en milieu. Dat draagt wel zo prettig en is beter voor de
kwetsbare kinderhuid doordat nergens in het proces gebruik wordt gemaakt van gifstoffen. En zonder
kinderhandjes. (H)eerlijk toch?! ♥

Felicia’s Choice: www.feliciaschoice.nl
Mooi, duurzaam voor heel het gezin! Felicia’s Choice heeft een breed assortiment met duurzame producten voor elke gezinslid. Biologische verzorgingsproducten, rvs drinkflessen en lunchtrommels, producten om je afval te verminderen, o.a. houten speelgoed, draagdoeken en draagzakken. Kortom een webshop voor iedereen die gaat voor bewust en duurzaam ouderschap.

Gerda Welt: www.gerdawelt.nl
Met zeefdruk maakt Gerda Welt eigenzinnige bedrukkingen op kleding, tassen en zelfgemaakte woonaccessoires. De prints gaan over de wondere wereld van de Natuur en Techniek. Hierbij werkt ze zoveel mogelijk duurzaam, de kleding is Fair-Wear en van bio-katoen, de inkt die ze gebruikt is op waterbasis (Okótex 100 en Vegan).

GingerFairy: www.gingerfairy.nl
Workshop lippenbalsem maken.

Green and Happy Shop: www.greenandhappyshop.com
Duurzame handgemaakte producten om je afval productie te verminderen.

Happy Kids Massage: www.happykidsmassage.nl
Happy Kids Massage staat voor liefdevolle, respectvolle, gewenste aanraking met aandacht gegeven. Aanraken is een eerste levensbehoefte, maar in deze drukke tijden schiet het “met aandacht een knuffel geven” er nog wel eens bij in. Steeds meer kinderen raken ook overprikkeld. Massage kan hiervoor een waardevolle aanvulling bieden. Happy kids massage laat zien dat massage gemakkelijk is toe te passen in het dagelijks leven. Dit door middel van de Happy Kids Massage Cards, boeken, app en online trainingen. Kinderen komen door massage beter in hun vel te zitten, krijgen beter lichaamsbesef, leren grenzen aangeven, ontspannen, worden rustiger en kunnen beter slapen.

Hazeltjes: www.hazeltjes.nl
Duurzaam geproduceerde stoffen en garens, alles om je eigen kleding te maken.

Het loopt op Wolletjes: www.hetlooptopwolletjes.nl
Barefoot voor klein & groot.

Het Torenkamertje: www.hettorenkamertje.nl
Het Torenkamertje – voor puur ouderschap. Je vindt bij ons in de shop doeken en dragers. Maar ook baby en kinder-gehoorbescherming, een groot assortiment Barnsteen met heel veel verschillende afmetingen en sluitingen. Barnsteen heeft namelijk ontzettend veel goede eigenschappen. De ontsteking remmende en therapeutische eigenschappen van barnsteen wordt ook door de homeopathische geneeskunde als een natuurlijk pijnstillend middel erkend.

Hip&Groen: www.hipengroen.nl
Hip & Groen is ontstaan vanuit de behoefte om ouders op een laagdrempelige én aantrekkelijke manier kennis te laten maken met alle ‘groene’ en bewuste keuzes die je als ouder tegenwoordig kunt maken. Niet meer klakkeloos doen wat iedereen doet, maar even stilstaan bij de kleine dingen. Het zijn juist die kleine dingen, die voor jou en je kindje, een wereld van verschil kunnen betekenen.

ikgeefborstvoeding.nl: www.ikgeefborstvoeding.nl
Alles om borstvoeding geven te ondersteunen: lactatiekundig advies, voedingsbhs, kolven en onderdelen. Maar ook artikelen om moedermelk te bewaren en kolf- en koeltassen.

Indewikkels.nl: www.indewikkels.nl
Wil jij je reguliere medicijnkast (deels) vervangen door natuurlijke producten? Dan ben je bij Indewikkels.nl op het juiste adres! Wikkelen is een krachtige therapie met een zuivere basis. Wikkels zet je in bij verschillende
gezondheidsklachten. Denk aan hoest, buikpijn, oorpijn, hoofdpijn, rugklachten, onrust, slecht slapen en meer. We gebruiken enkel natuurlijke materialen van biologische herkomst. Denk aan zuivere bijenwas, etherische olie, wol en verschillende doeken. Hierdoor vermijden we een heleboel pesticiden die je lichaam geen goed doen! Door een wikkel op een bepaalde manier te wikkelen rondom bijvoorbeeld je buik, heeft het een geneeskrachtige werking.
Ingewikkeld? Nee! Deze therapie kan je zelf thuis toepassen na een deskundige uitleg. Ideaal toe te passen bij jong & oud. Graag ontmoet ik je 3 november bij de stand van Indewikkels.nl of bij de lezing.

Jetpaq: www.jetpaq.com
JETPAQ is een jong dutch design label voor échte kids. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op kinderen en hun manier van denken en leven. Dagen rondrennen op blote voeten, hele dagen spelen, en, vooral, zorgeloos met oneindig veel lef, avontuur en vol enthousiasme. Onze producten worden met veel zorg getekend, ontwikkeld en getest in onze studio. Pas als we het helemaal perfect vinden, wordt het met de hand gemaakt, om daarna handmatig geprint en geverfd te worden. JETPAQ werkt met Ecologische materialen en betaald en behandeld iedereen die meewerkt aan onze producten eerlijk.

June goodies: www.june-goodies.nl
Duurzaam, natuurlijk & afvalvrij.

Kiekie’s Handmade: www.kiekieshandmade.nl
Handgemaakte baby- en kinderproducten van hippe, mooie & fijne biologische stofjes.

Kleine Duimpjes: www.kleineduimpjes.nl
Dé winkel voor natuurlijk ouderschap. Bij ons vind je wolletjes van ManyMonths en alles om je wolletjes te verzorgen.

Kleine Schobbejak: www.kleineschobbejak.nl
Wij maken handgemaakte en kinder- en sinds kort ook dameskleding van natuurlijke materialen zoals wil en linnen. Onze kleding kenmerkt zich door de Waldorf stijl.

Lieveluiers.nl: www.lieveluiers.nl
De webshop voor wasbare luiers!

Little Ones: www.littleones.nl
Kies praktisch, kies voor de Kushies alles-in-één luiers!

Luierotheek ‘De Groene BillenBode’: www.degroenebillenbode.nl
Je wilt graag wasbare luiers gaan gebruiken, maar waar moet je beginnen, hoeveel luiers heb je nodig? Welke maat, welk merk en welk systeem? Met het huurpakket van Luierotheek ‘De Groene BillenBode’ zit je altijd goed! Dit pakket verandert namelijk met je kindje en je wensen mee. Kom tijdens de beurs langs bij onze kraam voor meer informatie, en om de luiers te voelen, bekijken en te proberen op de paspop. Wij hebben een groot assortiment wasbare luiers van biokatoen en hennep. Uiteraard zijn al onze luiers en overbroekjes ook te koop en kun je bij ons terecht voor een luierconsult of -party.

Luisterkind: www.luisterkind.nl
Als je kind wordt geboren dan krijg je er nog steeds geen handleiding bij. Dus op vragen zoals waarom huilt mijn kind zoveel,  waarom slaapt mijn kind ‘s nachts niet door of waarom plast het nog steeds in bed, heb jij geen antwoord.  Alle antwoorden en oplossingen zitten in de mens zelf, hoe klein ze ook zijn, dus ook in jouw kind. Met de Luisterkind Methode maken we op afstand contact met een diepere laag in jouw kind, contact van hart tot hart,  en gaan we luisteren naar wat het wil vertellen. We hebben één gesprek met het kind nodig om concrete stappen te kunnen zetten, handvatten aan jullie als ouders te kunnen aanreiken en oplossingen door te voeren.
Hoe mooi is het, dat je 100% helder krijgt wat het kind nodig heeft. Wil je meer weten, kom even bij ons langs of kijk op de site.

Made by Lotte: www.madebylotte.nl
Wasbaar maandverband, wasbare inlegkruisjes, menstruatiecups en accessoires.

MamaCharms: www.mamacharms.com
Zilveren bedels en sieraden geïnspireerd op het ouderschap.

Mama nova: www.mamanova.nl
Natuurlijk goed voor ouder en kind – (web)winkel met duurzame en bewuste producten voor (aanstaande) ouders, verzorgers en kinderen in Leiden centrum.

Mawaho: www.mawaho.nl
Mawaho heeft een ruime keuze aan draagjassen, draagvesten en draagcovers. We helpen je graag met het vinden van jouw match!

Meer voor Kinderen: www.meervoorkinderen.nl
Meer voor Kinderen staat voor 100% maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit uit zich in een uniek assortiment van duurzaam houten speelgoed wat niet in de standaard houtenspeelgoed (web)winkel te vinden is. Een groot deel van het assortiment is speciaal geselecteerd vanwege het maatschappelijke en duurzame productieproces.

Moeder Aarde: www.moederaarde.nl
Het bewust zwanger, geboorte & kraampakket. Je kindje zacht verwelkomen in al je eigen kracht & pracht, ondersteund door Moeder Aarde. Alle essentiële verzorgingsproducten voor mama en baby in één prachtige pakket. Helemaal puur en natuurlijk. Zo zuiver en vriendelijk mogelijk voor mens, dier en Moeder Aarde. Bron van inspiratie, informatie en ervaringskennis.

Musjes Kinderwinkel: www.musjes.com
De kinderwinkel uit Groningen met een breed assortiment kinderkleding, speelgoed, verzorgingsproducten, ergonomische dragers en draagdoeken en natuurlijk ons café niet te vergeten!

Natur-el: www.natur-el.nl
Natur-el, de marktleider van Nederland op het gebied van biologisch wol zijde ondergoed van Engel Natur, wollen sokken en eerlijke mode voor het hele gezin!

Oermensjes: www.oermensjes.nl
De groen-goed webshop voor jou en je kind, dat is Oermensjes. Bij Oermensjes vind je onder meer houten speelgoed, verzorgingsproducten en knutselmaterialen op basis van natuurlijke ingrediënten, drinkbekers & lunchtrommels en alle smaken Tony’s Chocolonely.

Op het Gevoel: www.ophetgevoel.nl
José van Op het Gevoel is doula, maakt prachtige houten huisjes en figuren op maat, en verkoopt de producten van BioLijf!

Op zijn plek: www.opzijnplek.nl
Duurzaam opgroeien ~ Laat een kind ontdekken en beleven.

Papoutsi shoes: www.papoutsi.nl
De (barefoot) knuffelschoen met een glimlach. Want Papoutsi past zich aan jouw voetvorm aan. Voor kinderen, voor volwassenen. In de maten 18 – 44. Het voelt als beschermd lopen op blote voeten. Buiten als schoen, binnen als slof. Voor elke dag, alle seizoenen. Op blote voeten lopen stimuleert een natuurlijke voetontwikkeling, een zekere motoriek en een gezonde lichaamshouding. Handgemaakt in ons eigen NL atelier. Van ecologisch (plantaardig) gelooid rundleer of Vegan kunstleer. Papoutsi shoes is pure luxe voor warme, gegronde en krachtige voeten.

Pure Generaties: www.puregeneraties.nl
Dochter Kim (Healthy lifestyle coach/ foodblogger) en moeder Daphne (Orthomoleculair voedings- en suppletietherapeut) vormen samen de ‘Pure Generaties’. Regelmatig geven ze samen workshops: van ‘Basis gezonde lifestyle’, ‘Hormonen in balans’ tot ‘Kinderlifestyle’. Ook organiseren ze lezingen. Op hun website vind je alles over een gezonde lifestyle; blogs, recepten voor ‘t hele gezin en als je wilt shop je in de webshop direct o.a. gezonde tussendoortjes, Soof-siropen en (kinder) supplementen.

PurperMoon, natuurlijk breien…: www.facebook.com/PurperMoon/
PurperMoon is een klein (slow process) atelier in handgeverfde duurzame breiwol en accessoires. Er wordt voornamelijk gewerkt met 100% biologische onbewerkte wol en geverfd met planten/kruiden en voedselkleurstof zonder chemische toevoegingen. PurperMoon ontwerpt ook eenvoudige breipatronen voor baby/kind, die zeer geschikt zijn voor de beginnende breister. Tevens verkoopt PurperMoon breipakketjes bestaande uit wol,
geverfd in eigen atelier, met breipatroon naar keuze. Alle breiwol van PurperMoon is mulesing-vrij en wordt vervaardigd met respect voor mens, dier en Moeder Natuur. In het najaar van 2018 start PurperMoon met lessen ‘Zwangerschaps breien en haken voor je baby…’.

Schaapje schaapje: www.schaapjeschaapje.com
Alles van (biologische en milieukeur) merinowol voor jou, je baby en jullie hele gezin. Longsleeves, leggings, rompers, schapenvachtjes, hemdjes, sokjes, beenwarmertjes, nierwarmers en nog veel meer! Wol prikt? Bij ons niet. Kom je het proberen? We geven een lezing op deze Ouders Natuurlijk beurs over hoe je wol het beste voor jouw kindje(s) en jezelf kunt gebruiken.

Shiva Yoga & Coaching: www.shivayoga.nl
Coaching ~ Yoga ~ Luisterkind.

SiliWoods: www.siliwoods.nl
Op ontdekkingsreis met SiliWoods door zintuiglijk te ervaren. Dat is waar SiliWoods voor staat. Wij maken bijt- en zintuiglijk speelgoed en accessoires van siliconen en (beuken) hout, welke de zintuigen prikkelen. Denk hierbij aan bijtringen, voedingskettingen en boxspanners.

Speelgoed voor Goed Kinderspel: www.speelgoedvoorgoedkinderspel.be
We Rock!: Een innoverend design rockerboard met een speciale rand die kleine vingertjes beschermt!
Speelgoed voor Goed Kinderspel: Uw specialist in Grimm’s houten speelgoed en nog veel meer moois voor de decemberfeesten!

Speeltastisch: www.speeltastisch.nl
Eigentijds, vrolijk en hip speelgoed voor een fantastische speelbeleving.

Stapperdestap: www.stapperdestap.com
Leuke leren slofjes en barefootschoentjes gemaakt van restleer uit de meubelindustrie. Alles is handgemaakt en uniek. En het leer chroomvrij gelooid.

Suzan Vroege ~ Suus’Spirit: www.suusspirit.nl
(Nieuwetijds) Edelstenen en Coaching.

Tuin van Maria: www.tuinvanmaria.nl
Workshop zeepjes maken.

Uitgeverij Samsara: www.samsarabooks.com
Uitgeverij van boeken over non-dualiteit, natuurlijke gezondheid, psychologie, filosofie, kinderboeken en kunst.

Unieke postkaarten Wendy de Boer: www.uniekepostkaarten.nl
Postkaarten en illustraties voor diverse gelegenheden: geboorte, ouderschap, borstvoeding, verjaardag, zwemdiploma, seizoenen, Sinterklaas, Kerst en meer!

Van Hut Naar Her: www.vanhutnaarher.nl
Vond je het vroeger ook zo leuk om hutten te bouwen? En zou je dat nu ook samen met je kind willen doen? Kom dan op 3 november naar onze Van Hut Naar Her-stand in de Heveazaal. Kies uit onze Boshut of Boomhut, gebruik je fantasie en bouw de hut op heel veel verschillende manieren. Onze hutten zijn gemaakt van 1,5 cm dik recyclebaar karton, hebben slimme verbindingen en zijn na het spelen zo weer opgeruimd. Bovendien kunnen wij met trots zeggen dat onze hutten 100% ontworpen en geproduceerd zijn in Nederland.

Verwonderwereld: www.verwonderwereld.nl
Workshop poppetjes maken.

Wollaa: www.wollaa.nl
Wollaa vervaardigt babynestjes, boxkleden, draagzakken en hangmatjes van natuurlijke materialen. Wollaa’s zijn gemaakt van katoen met oeko-tex keurmerk gevuld met schapenwol uit Nederland. Allergie preventief, warm, zacht, gezond & geborgen. Met liefde voor mens, dier en natuur. Voor een aarde met toekomst.

Zij en Mij: www.zijenmij.nl
Alles voor een gezonde en duurzame levensstijl.