Workshops

Borstvoeding doe je zo

In deze workshop leer je de basis om met succes borstvoeding te geven. Wanneer je weet wat belangrijk is om de borstvoeding te laten slagen, kun je zelf de keuze maken hoe lang je gaat voeden. Tijdens deze workshop krijg je antwoord op vragen zoals:

Hoe breng je de melkproductie op gang?
Hoe zorg je voor voldoende melk?
Hoe weet je wanneer je een volgende voeding moet geven?
Hoe zorg je voor een tevreden kindje?
Hoe combineer je borstvoeding met een baan buitenshuis?
Hoe hou je het geven van borstvoeding leuk en ontspannen?

De workshop is geschikt voor zwangeren, ouders met een kleine baby en voor iedereen die geïnteresseerd is in borstvoeding.

Even voorstellen.
Mijn naam is Debby Mendelsohn. Ik ben psycholoog, moeder van zes kinderen en auteur van de boeken Borstvoeding doe je zo en Zindelijk maken is kinderspel (Forte Uitgevers). Ik geef door het hele land, lezingen, workshops en consulten en werk onder andere als deskundige bij Ouders van Nu. Je kunt meer over mijn werkzaamheden lezen op: www.mendot.nl. Het lijkt me leuk je te ontmoeten op de beurs.

Zindelijk maken is kinderspel

Kinderen kunnen veel eerder dan vaak gedacht wordt al zindelijk zijn. En het helpen bij het zindelijk maken kan ook nog eens op een heel leuke manier – met plezier voor ouders en kind. In deze workshop krijg je tips en handvatten om je kind op een liefdevolle manier te helpen zindelijk te worden.

De aanpak is geschikt voor kinderen van 1,2, 3 jaar of ouder. Ook werkt hij goed bij kinderen die overdag wel zindelijk zijn, maar ’s nachts nog niet. Wanneer je begint met je kindje helpen zindelijk te worden is een keuze, wel is het handig om te weten hoe je dit kunt doen. Tijdens deze workshop komt naar voren:

Wat is zindelijkheid
Hoe begin je
Wanneer begin je
Het vijf-stappenplan om je kindje te helpen zindelijk te worden
Hoe ga je om met ongelukjes
Hoe komt je kindje droog de slaapjes door
Hoe combineer je zindelijk maken met het kinderdagverblijf

Even voorstellen.
Mijn naam is Debby Mendelsohn. Ik ben psycholoog, moeder van zes kinderen en auteur van de boeken Borstvoeding doe je zo en Zindelijk maken is kinderspel (Forte Uitgevers). Ik geef door het hele land, lezingen, workshops en consulten en werk onder andere als zindelijkheidsexpert bij Ouders van Nu. Je kunt meer over mijn werkzaamheden lezen op: www.mendot.nl. Het lijkt me leuk je te ontmoeten op de beurs.

 
Jouw advertentie hier?
Paladijn Internet & Communicatie
ikgeefborstvoeding.nl
Hip & Groen
Nom Nom Kids Nederland
PR-bureau De Perswinkel
Ditha Bonita
 

Mis niets meer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info over winacties, workshops en lezingen.