Kinderopvang

Hallo lieve mensen!

Op de Ouders Natuurlijk beurs zullen wij de opvang voor de kinderen verzorgen, daarom willen we ons graag even voorstellen.

Ik ben Arrienne Denayere, 36 jaar en moeder van 4 kinderen in de leeftijd van 16, 14, 5 en 3 jaar. De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt op een antroposofische dagbesteding voor kinderen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Wat ik hier vooral geleerd heb is denken vanuit alles wat mogelijk is en dat het leven bestaat uit oplossingen, niet uit problemen. Kinderen zijn onze toekomst, vanuit een stabiele omgeving met genoeg voorspelbaarheden en uitdagingen wil ik ouders ondersteunen in de groei van hun kind.

In mei vorig jaar ben ik een opvang aan huis begonnen, meer informatie over mij en de opvang vindt u op: facebook.com/opvangelfenbank.

Mijn naam is Angelique Schrauwers en ben 38 jaar oud. Mijn kinderen zijn 20, 17 en 14 jaar en 4 maanden oud en Arrienne heeft mij gevraagd om met haar de opvang op de ON beurs te verzorgen. De afgelopen jaren heb ik op haar kinderen gepast als zij aan het werk was. Nu ze aan huis is gaan werken zet ik mij in voor het Odensehuis Schouwen-Duiveland.

Ik ben er van overtuigd dat als elk mens een ander zou helpen dat de wereld een beetje mooier wordt en hiermee voor sommige mensen het leven ook beter te dragen is.

We hopen u te mogen ontmoeten op de ON beurs. De kinderopvang is van 12.00 – 16.00 uur in de Wolfhezezaal.

Hopelijk tot gauw!

Arrienne en Angelique