banner

Entreekaarten

De voorverkoop is gestopt! Maar niet getreurd er kunnen zaterdag 9 juni gewoon kaarten aan de kassa gekocht worden! Een kaartje aan de kassa kost € 12,50 per persoon. Kinderen tot 16 jaar hebben zoals altijd gratis entree.

vrije geboorte

Vrije Geboorte

De boekpresentatie van de nieuwe, geheel herziene editie van het bewust bevalboek Vrije Geboorte is aanstaande zaterdag op de Ouders Natuurlijk Beurs!

Om 11 uur wordt – buiten in de tuin – het eerste exemplaar uitgereikt aan gynaecoloog en oprichter van Vrouwenpoli Barbara Havenith. Barbara Havenith schreef het voorwoord voor de nieuwe Vrije Geboorte.

Om 17 uur is er een Q&A met schrijver Anna Myrte Korteweg in de Kasteelzaal. Ineke Hogema zal vragen stellen en ook jij als luisteraar kunt vragen stellen.

Vrije Geboorte staat de hele dag samen met Uitgeverij Lente in de hal bij de informatiebalie. Je kunt een boek kopen en eventueel laten signeren door de schrijver. En Uitgeverij Lente deelt op de beurs kaarten uit. Op 5 ervan staat een winnend nummer waarmee je een gratis boek kunt ophalen! Zie ook: www.vrijegeboorte.nl

OudersNatuurlijkBeurs_wintereditie-84

Overzicht lezingen & workshops

De tijden voor de lezingen & workshops van 9 juni zijn bekend dus je kunt nu je dag gaan plannen!

Alle lezingen & workshops zijn gratis toegankelijk. Je kunt naar binnen zo lang de deur geopend is. Als je lezingen en workshops begonnen zijn en de deur gesloten is kun je helaas niet meer naar binnen. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent.

Klik hier voor het complete overzicht.

Eastville Zwolle 2017 - Michaël Terlouw Fotografie-2057

Genieten van fijne muziek

Edward, Will & Kathryn, een akoestisch trio dat geïnspireerd is door de Country, Bluegrass & Folk muziek. Zij spelen covers en eigen werk. Samen met hun gitaren en driestemmige harmonieën willen ze jou graag mee terugnemen naar je meest dierbare herinneringen.

(Er zal van 15.30 – 16.00 uur, van 16.30 – 17.00 uur en van 17.30 – 18.00 uur gespeeld worden.)

 

sonsbeekzijde pendelbus

Pendelbus ~ openbaar vervoer

Je kunt zaterdag 9 juni weer gratis gebruik maken van de pendeldienst. De bus van Betuwe Express rijdt voor de beurs tussen Station Arnhem Centraal en de beurslocatie. De chauffeur staat aan de uitgang bij de Amsterdamseweg (Station Arnhem Centraal) te wachten. Volg hiervoor de bordjes met daarop uitgang Sonsbeekzijde.

Alle informatie over de tijden vind je hier.

Wouter-Kuyper-door-Marc-Söhngen

Balfolk dansen

Wouter Kuyper is aanwezig tijdens de beurs en speelt balfolk muziek op zijn trekharmonica. Balfolk is een modern dansfeest gebaseerd op traditionele muziek en cultuur van een zeer rijke historie. Zonder deze echtheid te verliezen is balfolk voor jong en oud, koppels en groepen, amateurs en professionals. Via deze linkga je naar een video over balfolk en kun je genieten van en leren over wat balfolk is.

Alyson Farmer zal iedereen die een dansje wil wagen helpen met het leren van de, echt niet moeilijke!, pasjes. Geschikt voor jong en oud. De uitleg start om 13.00 uur buiten in de tuin. Wouter is echter al vanaf 12.00 uur aanwezig. Volg de muziek en je vindt Wouter.

Alle informatie over Wouter vind je op zijn website.

Film oudersnatuurlijk beurs

Bekijk de promo film

Proef de sfeer van de beurs. Deze video is gemaakt tijdens de voorjaars-editie van 9 juni 2018. Er waren deze dag 1.700 volwassenen aanwezig. De video is gemaakt door Leyla Ummels.

DO ON to do 2018 preview

To do lijst 2018

Wendy de Boer heeft weer een mooie to do lijst gemaakt voor de beurs van 9 juni! Noteer alles wat je niet wilt vergeten. Post een foto van wat je gekocht hebt op Instagram @onbeurs met #onbuit en maak kans op 2x gratis entree voor de winter-editie van 3 november.

Klik hier om de lijst te downloaden.

polsbandje kind

Polsbandje kind

Vorig jaar tijdens de voorjaars-editie waren diverse ouders en kinderen elkaar kwijt. Om iedereen zo snel mogelijk te kunnen herenigen liggen er 9 juni polsbandjes bij de entree. Hierop kun je de naam van je kindje schrijven en je telefoonnummer.

De informatiebalie wordt het centrale punt waar je je kunt melden als je je kindje niet kunt vinden of als je een kindje tegen bent gekomen dat zijn ouders kwijt is.

ONB-v17-13

Kinderopvang

Zaterdag 9 juni kun je weer gebruik maken van kinderopvang tijdens de beurs! Arriënne en Angelique vangen jou kindje met liefde op tussen 12.00 en 16.00 uur. Alle informatie lees je hier. (De opvang is binnen in een ruimte die afgesloten is.)