beurs-10-juni-2017

9 juni 2018

Tot vrijdag 8 juni 2018 20.00 uur kun je je kaarten in de voorverkoop aanschaffen. Natuurlijk zijn er 9 juni 2018 ook kaarten te koop aan de kassa. In de voorverkoop kost een kaartje € 10,00 en aan de kassa € 12,50. Kinderen hebben zoals altijd gratis entree.

Film oudersnatuurlijk beurs

Bekijk de promo film

Proef de sfeer van de beurs. Deze video is gemaakt tijdens de voorjaars-editie van 10 juni 2017. Er waren deze dag 1.600 volwassenen aanwezig.

Eastville Zwolle 2017 - Michaël Terlouw Fotografie-2057

Genieten van fijne muziek

Edward, Will & Kathryn, een akoestisch trio dat geïnspireerd is door de Country, Bluegrass & Folk muziek. Zij spelen covers en eigen werk. Samen met hun gitaren en driestemmige harmonieën willen ze jou graag mee terugnemen naar je meest dierbare herinneringen.

(Er zal van 15.30 – 16.00 uur, van 16.30 – 17.00 uur en van 17.30 – 18.00 uur gespeeld worden.)

 

sonsbeekzijde pendelbus

Pendelbus ~ openbaar vervoer

Je kunt zaterdag 9 juni weer gratis gebruik maken van de pendeldienst. De bus van Betuwe Express rijdt voor de beurs tussen Station Arnhem Centraal en de beurslocatie. De chauffeur staat aan de uitgang bij de Amsterdamseweg (Station Arnhem Centraal) te wachten. Volg hiervoor de bordjes met daarop uitgang Sonsbeekzijde.

Alle informatie over de tijden vind je hier.

DO ON to do 2018 preview

To do lijst 2018

Wendy de Boer heeft weer een mooie to do lijst gemaakt voor de beurs van 9 juni! Noteer alles wat je niet wilt vergeten. Post een foto van wat je gekocht hebt op Instagram @onbeurs met #onbuit en maak kans op 2x gratis entree voor de winter-editie van 3 november.

Klik hier om de lijst te downloaden.

Wouter-Kuyper-door-Marc-Söhngen

Balfolk dansen

Wouter Kuyper is aanwezig tijdens de beurs en speelt balfolk muziek op zijn trekharmonica. Balfolk is een modern dansfeest gebaseerd op traditionele muziek en cultuur van een zeer rijke historie. Zonder deze echtheid te verliezen is balfolk voor jong en oud, koppels en groepen, amateurs en professionals. Via deze linkga je naar een video over balfolk en kun je genieten van en leren over wat balfolk is.

Alyson Farmer zal iedereen die een dansje wil wagen helpen met het leren van de, echt niet moeilijke!, pasjes. Geschikt voor jong en oud. De uitleg start om 13.00 uur buiten in de tuin. Wouter is echter al vanaf 12.00 uur aanwezig. Volg de muziek en je vindt Wouter.

Alle informatie over Wouter vind je op zijn website.

polsbandje kind

Polsbandje kind

Vorig jaar tijdens de voorjaars-editie waren diverse ouders en kinderen elkaar kwijt. Om iedereen zo snel mogelijk te kunnen herenigen liggen er 9 juni polsbandjes bij de entree. Hierop kun je de naam van je kindje schrijven en je telefoonnummer.

De informatiebalie wordt het centrale punt waar je je kunt melden als je je kindje niet kunt vinden of als je een kindje tegen bent gekomen dat zijn ouders kwijt is.